Animal Cannibals - Három fronton támadnak a kannibálok

29 év sem volt elég nekik arra, hogy megunják, amit csinálnak

Aktívabbak, mint valaha


ANIMAL CANNIBALS DALSZÖVEGEK ITT!


2018. nyarán három új Animal Cannibals dallal is találkozhat a közönség.

A vakáció kitörésére időzítették a suli-himnuszukat, ami szinte kötelező indulója minden idei tábornak.

Érdekesség, hogy a fenti dalból elkészült egy mesterséges intelligenciát vizionáló verzió is.A Petőfi Akusztikon volt a premierje annak a Soho Party feldolgozásnak, amelyről kevesen tudják, hogy az AC írta a szövegét. A dalhoz a Budapest Park közönsége forgatott videóklipet az AC nagykoncertjén.Gyere és táncolj eredeti dalszöveg ide kattinva.

 
Az emberevők nem hagytak fel a feltörekvő MC-k terelgetésével. Vadiúj dalukban elárulják a rap sláger készítésének titkát a most rap-karrierbe kezdők számára:

Aki pedig személyesen is szeretne találkozni velük, annak rengeteg lehetősége lesz! Többek között fellépnek Kisvárdán a LeszFeszten, Velencén az Efotton, Siófokon a Plázson, Mezőtúron az East Festen, Révkomáromban a Lake up fesztiválon, Balatonszemesen, Balatonfüreden és a Sziget Fesztiválon is.

A nyár sem marad el új videók alkotása nélkül. Idén őszre ígérik a legújabb videóklipjüket, amiben a hazai rap krémje fog parádézni.

Mi már nagyon várjuk!

További hírek

További hírek
© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//