Augusztus 3-án Anna and the Barbies a Budapest Parkban

Az Anna and the Barbies kétségtelenül a jelen hazai zenei élet egyik legsikeresebb zenekara és egyben legkedveltebb koncertfavoritja is.

Pásztor Anna személyisége, világlátása, megnyilvánulásai, dalai és nem utolsó sorban megjelenése természetesen tagadhatatlanul megosztó, rendkívül színes és szélsőséges világa azonban megkerülhetetlen. A testvérévével alapított és még közösen vezetett zenekar talán legismertebb slágere a Márti dala, amelyet a Quimby frontemberével, Kiss Tibivel járattak csúcsra annak idején. Természetesen azóta már több új lemez is készült, legutóbbi, a tavaly megjelent Utópia, amely olyan zsenális nótákkal van tele, mint a 4-es 6-os, a Holtodiglan vagy a tavalyi év merész nyári slágere, a Segges a Balatonba. Ismét aktuális és kötelező elem a Parkos bulin, a többi koncerfavorit pedig szintén elhangzik, augusztus 3., Budapest Park, Anna and the Barbies.

 

 

ANNA AND THE BARBIES DALSZÖVEGEK ITT!


 

FIGYELD A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK A BUDAPEST PARKOS KONCERTRE.


 

KÖVESS INSTÁN IS, MERT OTT IS JÁTSZUNK MAJD!


 

Facebook esemény itt.








További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább