08.25-én Péterfy Bori a Budapest Parkban!

“Nézz mélyen a szemembe

Tedd a kezed a farzsebembe

Hajolj bele a hajamba

Dúdold bele, hogy la bamba”

 

PÉTERFY BORI & THE LOVE BAND DALSZÖVEGEK ITT!


 

FIGYELD A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK A BUDAPEST PARKOS KONCERTRE.


 

KÖVESS INSTÁN IS, MERT OTT IS JÁTSZUNK MAJD!


 

Facebook esemény itt.

 

 

Ki ne ismerné a fenti a sorokat, aki egy picit is jártas a hazai alternatív / underground / pop-rock életben? Péterfy Bori, aki az Amorf Ördögök énekesnőjeként vált ismertté, majd annak feloszlása után korábbi szerzőtársaival (Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs) továbbra is szorosan együttműködve mgalapította a saját neve alatt futó Love Band-et és mára több önálló nagylemezzel, számtalan koncerttel és egyedi hangulatú, valamint hangzásvilágú slágerrel hazánk egyik legkarakteresebb underground dívájává vált.

Zenekarával augusztus 25-én lépnek fel a Budapest Parkban, ahol aktuális slágereket és közönségkedvenceket is játszanak majd. 


 

Azon a “Fehér éjszakán” ha egyszer az éjszaka megkísért / elvisz mindent a semmiért / akkor se bánom / mert a világ egy percre a szívembe fért / a világ egy percre a szívembe fért”

 



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább