Ismét Margaret Island a Parkban!

NYERJ BELÉPŐT!

Lábas Vikiékkel nyitott a Park és most ismét felállnak a deszkáira. A Lábas Viki – Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alkotta Junior Artisjus-díjas trió természetesen szeptember 21-én is a már megszokott zenekaros felállásban játssza majd az Esőt, a Hóvirágot, az Egy lány sétál a domboldalon-t és a Nem voltál jó-t is, megannyi más favorittal együtt. A hazai zenei élet egyik legkedveltebb fiatal tehetsége, a villámgyorsan a fesztiválok nagyszínpadaira jutó és óriási népszerűségnek örvendő Margaret Island Lábas Viki vezetésével a Parkban is gondoskodik a nyárvégi este felhőtlen eltöltéséről.

A Margaret Island zenekar üstökösként robbant be a hazai könnyűzenébe, ahol azóta is az őszinte örömzene állócsillagaként tündökölnek. A zenekar karrierje ráadásul egy újabb mérföldkőhöz érkezett – a Petőfi- és Junior Artisjus-díjas formáció 2015-ös Egyszer volt és 2016-os Bakancslista című lemez után harmadik, vadonatúj anyagát mutatja be a nagyközönségnek a Budapest Parkban.

Előttük a Nagy-szín-pad tehetségmutató különdíjasa, Antonia Vai lép színpadra.

 

 

 

MARGARET ISLAND DALSZÖVEGEK ITT!


 

FIGYELD A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK A BUDAPEST PARKOS KONCERTRE.


 

KÖVESS INSTÁN IS, MERT OTT IS JÁTSZUNK MAJD!


 

Facebook esemény itt.

 

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább