KLIPPREMIER: THA SHUDRAS: PLAY MY GAME - DALSZÖVEG-PREMIERREL!

Megérkezett a tehetségkutatóban megismert Trap kapitány formációjának, a Tha Shudrasnak új dala, a Play my Game! 


Klippremier nálunk! 


Dalszöveg itt!


Egyéb Tha Shudras tartalmak itt!


S hogy hogyan látja Trap kapitány a dalt? Íme, lentebb olvashatjátok a történetét!


Ez a dal azért nagyon különleges számomra, mert „Hosszú idők múltán” ez az első nóta, amit nem úgy írtam, hogy megfeleljen a hazai piacnak vagy, hogy a szakma vajon majd Úristen mit szólnak hozzá…

 

Belefáradtam a nonstop alkalmazkodásba, abba, hogy kifele élünk, totál hamisan és reggel egyszer csak ezt a refrént kaptam, miközben nyomkodtam a telómon a zongora appot. Bekászálódtam a kis otthoni stúdiómban és elkezdtem meghangszerelni, miközben megszületett a versszak, majd később az egész dal, teljesen magától.

 

Mikor hallgatgattam az akkor még halandzsa énekkel, akkor kezdett kirajzolódni a válasz, arra a kérdésre, amit már sokszor kérdeztek a zenekarommal kapcsolatban.

 

KIKNEK SZÓL A „THA SHUDRAS”?

 

Igazából megalakulásunktól kezdve a szemünk előtt volt a válasz, viszont most, hogy több korszakunkon túl vagyunk, talán most vált egyértelművé, most sikerült levonni a konzekvenciát.

 

Azokért vagyunk, és azoknak írok dalt, elsősorban azoknak adunk elő, akik bármivel kapcsolatban is egyedül érzik magukat. Akik megbújnak a sötétben és nem mernek kijönni a fényre… Akik fekete bárányoknak érzik magukat és nem veszik észre, hogy különlegesek és, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal.

 

Ezeknek az embereknek szólunk. A koboldoknak, a tündéreknek, a robotoknak, az űrlényeknek, a törpéknek és óriásoknak,,, a szuperhősöknek, akik rút kiskacsának hiszik magukat.

 

Erről szól a Play My Game… Ismerd meg a saját varázserődet! MERT VAN!







További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább