Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.



A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább