Cirque du Quimby

Május 31. Budapest Park


A Quimby egy nagyszabású cirkuszi produkcióval, a Cirque du Quimby névre keresztelt bulival készül május 31-éna Budapest Parkban a Freak Fusion Cabaret társaságában.

A cirkusz kiszámíthatatlansága remekül rímel a Quimby folyton változó, örvénylő zenei áradatára. Mindez a dallistán is meglátszik majd, amiben az oroszlán üvöltés ereje keveredik egy kötéltáncos lebegő ügyességével. Mindezt pedig tovább fokozza a Freak Fusion Cabaret underground társulatának játéka.

A Quimby és a Freak Fusion Cabaret évekkel ezelőtt már dolgozott együtt az Ajjajjaj klipjében, tavaly pedig színpadra álmodták a Dürer Kert 10. születésnapjára a Cirque du Quimbyt, most azonban teljes társulattal, egy még nagyobb játszótéren gondoskodnak arról, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája.

A koncerten fellépő vendég a Warbly Jets.

Ha kedved támad énekelni, ne cirkuszolj :) inkább fakadj dalra a Quimbyvel!
Kövess minket Facebookon és Instagramon, hamarosan mindkét felületen játékot hirdetünk, melyeken jegyeket nyerhetsz a koncertre!

Jegyeket az eseményre ITT vásárolhatsz!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább