Három zenekar - közös jubileumi koncert a EFOTT-on

Tankcsapda - Halott Pénz - Road


A Tankcsapda idén 30, a Halott Pénz és a Road pedig 15 éves évfordulót ünnepel. 

A jubiláló zenekarok különleges koncertélményekkel készülnek a 2019-es EFOTT-ra július 9-15. között, mindenki a saját stílusában és ötleteivel igyekszik összefoglalni az elmúlt éveket.



Alapos áttekintést fogunk kapni a Tankcsapda három évtizedéből, sok ismert dal mellett egy-két kevésbé kézenfekvővel is készül a zenekar.

Az EFOTT jó hangulatú, szuper egyhetes rendezvény, tele fiatal, mosolygós arcokkal, akikkel mindig szívesen maradunk bulizni a koncert után - nyilatkozott a fesztiválról a Halott Pénz.



Molnár Máté, a Road zenekar frontembere büszke arra, hogy az elmúlt évek alatt igazi legendákkal is zenélhetett az EFOTT-on, de a fesztivált magánemberként is színvonalasnak tartja: véleménye szerint a vízpart mellett a fesztivál sokszínűsége, hangulata is erősen vonzza a nagyérdeműt.



A fesztivál fellépőinek beosztása már szinte teljes az EFOTT honlapján, ahol a nemzetközi nevek Rita Ora, Gianluca Vacchi, Borgore és Tujamo mellett a Brooklyn Bounce-szal egészültek ki, de a szervezők elmondása szerint, ezzel közel sincs vége a meglepetéseknek.

EFOTT, csak szabadon...


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább