UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 



A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább