Fábián Juli Emlékalapítvány

Megjelent az első pályázat


A Fábián Juli Emlékalapítvány nemes célja - azon túl, hogy a fiatalon elhunyt művésznő emlékét ápolja – az, hogy olyan zenészeket támogasson, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak alkotni, fellépni, megélhetésük bizonytalanná válik.





Az Alapítvány első pályázatára elsősorban a könnyűzene és a jazz műfajában alkotó, egészségügyi- és/vagy szociális okokból vészhelyzetbe, válságba került művészek, oktatók, zeneszerzők, zenei szakemberek jelentkezését várják.A beérkező kérelmeket az Alapítvány mellett működő Tanácsadó Testület bírálja el a határidőt követő 30 napon belül.

A személyes adatokat (név, postacím, email cím, telefonszám) és a kérelem rövid indoklását, valamint a szükségesnek tartott támogatási összeget megjelölő pályázatot a palyazat@fabianjuli.hu email címre kell beküldeni, 2019. június 30-ig.
Az Alapítvánnyal és a pályázattal kapcsolatos részletek a www.fabianjuli.hu honlapon olvashatók, valamint információkérés, kapcsolattartás az info@fabianjuli.hu email címen keresztül lehetséges.

Juli Zoohackerrel közös dalszövegei IDE kattintva érhetők el.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább