A Fülesbagoly Special győztese az Antares lett

Fantasztikus zenekarokkal és koncertjeikkel lezajlott a Tehetségkutató döntője


A 133 induló együttesből tízen jutottak a döntőbe, ahol az első helyezettnek járó díjat az Antares, a másodiknak a Sorbonne Sexual, a harmadiknak pedig A Köztársaság bandája kapta meg.

A verseny különdíjait (pl. Videóklip készítés és játszás a Music Channelen, fellépés a Kobuci Kertben, előzenekari fellépési lehetőségek stb.) a fent említett zenekarok mellett a Jackie's Gun, a Polytrip, a Marcello's Mystical Mind, és a Balchicanos nyerték.

A legjobb női énekes díját Várhegyi Lucas Palmira (Astouria) kapta, a legjobb férfi énekesnek Kolosai Ferencet (Antares) választották, a legjobb dalszövegírói elismerést pedig Karádi Gergőnek (Sorbonne Sexual) nyújtották át.
Az Újfalusy Gábor Díjat, mely a legjobb zenészt illeti meg, Lugosi Dániel (Polytrip) vihette haza.A díjak és díjazottak teljes listáját ITT olvashatjátok, gratulálunk a nyerteseknek!

További hírek

További hírek
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább