3. Művészek a Művészekért Remember Díjátadó Gála

2019. november 11-én a Kongresszusi Központban ismét megrendezésre kerül ez a nemes kezdeményezés igazán illusztris fellépő névsorral.


 Leslie Martin a szervező szavaival a rendezvényről:

"A XXI. Században ebben a piacorientált, globalizált világban, manapság mindenki kerülhet méltánytalanul,önhibáján kívül olyan helyzetbe,hogy támogatásra szorul. Jeles művészeink sem kivételek ez alól, sajnos. Egy ország nőtt fel művészetükön, Ők voltak akik mindig csak adtak és adtak, örömmel, szeretettel…
Most mi jövünk, nekünk kell ADNI, megmutatni, hogy emlékezünk alakításaikra, alkotásaikra mellyel annyi szép pillanatot szereztek nekünk. A művész nem kér, „ Nekem a kérés nagy szégyen, adjon úgyis ha nem kérem” Nagy László idézettel jellemezhetnénk ezt a helyzetet.
Kérünk éppen ezért mindenkit aki egyetért célunkkal, hogy köszönjük meg közösen művészeinknek eddigi életük munkáját és adjunk Nekik bíztatást, reményt, hogy amit művészetükkel adtak nekünk, nem felejtettük el. Kívánunk Nekik kitartást,erőt,hitet a továbbiakhoz és mutassuk meg Nekik a Szeretet hatalmát! "

Mottónk: „Kétszer ad, ki gyorsan ad” 

 


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább