Elkészült a BETŰVETŐ 10 dalos videóalbuma!

Orbán Tamás zseniális alkotása a napokban debütált

 

A BETŰVETŐ első 4 dala tavaly év elején jelent meg, amit most a teljes, tervezett anyaggá kibővülve követett 6 új dal, és a 4 régi újraforgatott verziója. A 10 dal 10 szót fed, amelyben a magyar ABC 24 db leggyakrabban előforduló betűi szerepelnek. Az elsősorban 5-8 éveseknek készült zenés, rajzos, játékos videók a betűk megismerését és felismerésük elsajátítását próbálják megkönnyíteni az írás-olvasással ismerkedő kicsik számára.

A produkció kiötlője és megvalósítója az Artisjus-díjas dalszövegíró, Orbán Tamás. Ő jegyzi egyszemélyben a dalt és a videókat is.

A dalokat Juhász Attila hangszerelte, Bakó Krisztina énekelte, a videókban szereplő rajzokat Bulyáki Zsuzsanna, a Szaffiban ill. a Hercegnő és a koboldokban is közreműködő grafikus készítette.

Több, mint 150 rajzból, 72.000 fotóból összefűzött 34 perces anyag került fel a világhálóra, mely vélhetően éveken át lesz majd a kisiskolások és szüleik kedvence a tanulás mellett.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább