Klippel együtt jelent meg a "Soha se mondd" feldolgozása

Hernádi Judit legendás dala újragondolva

Hernádi Judit legendássá vált dalát a „Sohase mondd”-ot dolgozta fel 113 Music, azaz Harót Balázs és Gem-B. A Hernádi Judit búgó hangjára készült szerzeményt most modern és újragondolt köntösben ismerheti meg a közönség.

A Döme Zsolt, Verebes István és Hernádi Judit nevéhez köthető szerzeményt eddig még senki sem dolgozhatta újra, a szerzők azonban most engedélyezték, hogy elkészüljön 2019-es változata, sőt, még maga a színésznő is feltűnik a klipben.

Az eredeti dal 1979-ben született, majd 1980-ban az Örökség című filmben hangzott el először a nyilvánosság előtt. 40 évvel később Ferencz Péter "Peet" hangszerelte át. A hegedűs-énekes, dalszerző, zenei producer, a nemzetközileg elismert, többszörös Billboard listás pop-funk-jazz zenekar, a Peet Project alapítója mindig is nagyon kedvelte az ismert szerzeményt, ahogy a vokalistaként, táncosként és zenekarvezetőként ismert 113 Music, és az 1996 óta tevékenykedő zenei producert és dj Gem-B is, így a három alkotó kifejezetten élvezte a közös munkát, és a dal újraértelmezését.

A dalhoz egy nem szokványos képregény klip is készült, nézzétek, szeressétek!

Az eredeti dalszöveget a Zeneszöveg.hu-n ITT  találjátok!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább