Fülesbagoly Tehetségkutató 2020

Immáron három helyszínen


A megszokott helyszínekhez (Martonvásár és Budapest) 2020-ban Debrecen is csatlakozott. A három helyszínen zajló tehetségkutató különálló esemény lesz, de mindháromra lehet jelentkezni országhatáron belül és kívül. Ahogyan eddig is, a Fülesbagoly Tehetségkutatók most is az Öröm a Zene rendszerében jöttek létre, a Hangfoglaló Program támogatásával

A jelentkezők lehetnek hangszeres előadók, együttesek, a stílus pedig bármilyen lehet a könnyűzenén belül:pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb.


Jelentkezni mindhárom versenyre a Fülesbagoly Alapítvány  honlapján lehet. A beküldött hangfelvételek alapján megtörténik az előzsűrizés, majd mindhárom döntőbe a legjobb tíz produkciót hívják be a szervezők, ahol 20-20 perces minikoncertekkel mutatkoznak be a zsűrinek.


Az ítészek között olyan elismert zenei szakemberek, muzsikusok vannak, mint például Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Jónás Vera zenész, Molnár Gábor, a Gold Record igazgatója, Koczka Bori, a Zeneszöveg.hu operatív vezetője, László G. Gerzson, a Music Channel zenei és programigazgatója.


A tehetségkutatókon rengeteg nyereménnyel gazdagodnak majda döntősök, hiszen 13 fesztiválfellépést oszt ki a zsűri, valamint előzenekari fellépési lehetőséget lehet nyerni a FISH!, a Road és a Margaret Island előtt. Mindhárom nyertes 5 millió forint értékű sajtókampányt nyer,  és élő zenélést a Music Channel Popcity műsorában. Részt vehetnek majd az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint lesz.


További fantasztikus nyeremények vár a legjobbakra: a teljesség igénye nélkül például kiemelt megjelenés a Zeneszöveg.hu felületein, arculattervezés, vagy Kovács Ákos Dadan menedzsertől egy coach képzés. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel térhetnek haza. Egy különleges nyereményt a MOME OPEN ajánlott fel: az egyik döntős zenekar tagja vagy stábtagja elvégezheti náluk ingyen a következő music videó tanfolyamot.


2020-ban a Fülesbagoly Tehetségkutató az alábbi helyszíneken és időpontokban kerül megrendezésre:


  1. március 28-án Martonvásáron a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban
  2. május 3-án Debrecenben a Nagyerdei Víztorony kertjében
  3. június 21-én Budapesten a Kobuci Kertben.

     
További információt a versenyekkel kapcsolatban a fulesbagoly.blog.hu honlapon olvashatsz! 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább