Orosz Cirkusz a Jégen

2020. március 4-én dupla előadással érkezik hazánkba a világ első jégcirkusza!



Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata lenyűgöző jégshow-val és lélegzetelállító cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti a közönséget a mese varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be felejthetetlen előadást a jégen. A társulat a báj, a szépség és elegancia, hihetetlen könnyedség és legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, az izgalmas zene és akrobatika révén elrabolja a közönséget a mesék világába. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva igazán varázslatos látványt nyújt kicsiknek és nagyoknak, az egész család számára.

 


A "Téli mesék" előadása egy varázslatos birodalomba vezeti a nézőt, ahol a jó és a gyönyörű uralkodik és minden álom valóra válhat, ahova felnőttként újra és újra vissza akar térni az ember.



A szavak nem tudják kifejezni, amit látni, hallani és érezni fogsz ebben a műsorban! Látnod kell 2020. március 4-én 16.00 és 19.30 órától a BOK Csarnokban!


Jegyvásárlás:

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább