Itt az újabb NKA pályázat az INDULÓ ELŐADÓKNAK

Szeptember 8. a határidő!

A 2014-ben indult Hangfoglaló Program (korábban Cseh Tamás Program) egyik legismertebb alprogramja a pályájuk elején járó, a szélesebb szakma és közönség előtt megnyilvánulni igyekvő formációkat segíti. Az elmúlt hat évadban összesen 167 zenekar kapott, többségében 2 millió forintos támogatást ahhoz, hogy legalább öt új dalt rögzítsen profi körülmények között, hanghordozót jelentessen meg, minőségi videoklip és fotóanyag álljon rendelkezésükre, illetve bemutassák a pályázati időszak alatt készült dalaikat. A támogatottak között volt többek között a Bagossy Brothers Company, a Lóci játszik, a Margaret Island, a Fatal Error, a Csaknekedkislány, a Mörk, a Belau, a Platon Karataev, vagy éppen az IAMYANK, Szeder, Siklósi Örs és Áron András Apey is.

A Hangfoglaló Program hetedik évadának első pályázati felhívására 2020. szeptember 8-ig lehet jelentkezni, fedezetét továbbra is az úgynevezett üres adathordozók után szedett jogdíjak NKA-hoz kerülő negyede biztosítja. A korábbi évek kiírásához képest fontos változás, hogy a beküldendő három hanganyagból legalább egyen magyar nyelvű dalt kell bemutatnia a pályázóknak, illetve idén nem kizáró ok az élő kiadói együttműködés. 

További információk:KATT IDE! 

A Pályázati kiíráshoz:KATT IDE!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább