18 éven felülieknek

18 éven felülieknek! A következő oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára javasolt.

Elmúlt 18 éves?

Igen Nem

Tezsviir - Tezsviir 18 éven felülieknek! video

Album: nincs kép
Előadó: Tezsviir
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 2750 alkalommal

Beküldő

kunkunca

kunkunca

Pontszám: 34

Dalszöveg

Az életem rakétás, haver ez tréfás. Itt mindenki megszívja az élet füstjét. Szórom a tüskét, hogy másnak is fájjon, de most lépjünk a jelenbe, hogy a múlt ne álljon. Kevesebb a barát, de nem érek át parát, nem érnek el szavak, ami daráta. Megbízhatsz bennem testvérem, te meg halld meg a tényt a Tezsvíírben. Együtt kezdtük, közösen basztuk el, még most is küldjük, pedig 4 év telt el. Széthullt a nagy a csapat a sok fasz leragadt. A rímgyártás apadt, meg az összes zördülés, az összes zöld ülés belekerül a szemétbe. Az élet ellenére a raj spanok szemébe. Ne éljél másnak a szennyébe, ne lépj le, nem írok több rímet a rap szentélybe.


Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r


Te úgy örülsz magadnak mint szegény a smaragdnak, mert rengetek spanod van de csak a rajok maradnak. A legnagyobb barát hozná a legnagyobb parát, ki a faszt érdekel savunk együtt marja át. Leköpöm a marhát ki csak érdekből nyújta a markát, mert bennem lát egy márkát, mert több ember hozok mint az Árkád vagy a WestEnd, remélem vetted, hogy ezt veszted. Rengetek embernek már tollas a háta, mert el vannak szállva. Ez fertőz mint a nátha, belekezdesz te is, hogy jó leszel, hátha kiráz a hideg és felbasz az ideg, hogy mi mozgatja az embereket, hogy mindenki rideg. Lassan Pest lesz haver az Északi-sark, mert itt mindenki tart. Óvatatlan nézd meg a borítón az avatart, ez hozza a zivatart, ez világmárka. A testvérek még (?) a testvérek haver még (?). Nyisd ki a szemed, eszed vagy vetted, remélem vetted. Ja!


Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r.


Ha már az élet nem kedves csak egy gádzsiért élnél, elhiteti veled van és nem kell féljél. Ne kérd az élettől, hogy kíméljél, mert erősít a rossz, ha jobb lesz tőle rímeljél. Egy csaj azt mondja szeret, tükröt lát benned, ne használd a szered mert még jót is kell tenned. A legtöbbet a csajért, a sok spant hanyagolod, ha untatnak téged, te a jó flash adagolod. Ha vége van a szart tolod egy barátság biztosabb, ha egyedül vagy testvér, az élet is biztosabb. Egy kapcsolat egy piszkozat, de nem írhatod újra, következő azt hiszed a toll, ez durva. Hogy elbasztad már egyszer és most hibátlan vagy, de nem lesz ott mindig és a pipában hagy. Saját igazuk van ez a szemükből látszik, míg a jeleket olvasod a gádzsi csak játszik.


Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább