Fekete Vonat - Tornádó

Album: nincs kép
Előadó: Fekete Vonat
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 18839 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

Hölgyeim és uraim köszöntünk mindenkit nagyon sok szeretettel! Ma egy csodálatos esténk lesz! A piros sarokban bezakatol a Fekete Vonat és persze megérkezett a bajnok! A Tornádó: Kótai Mihály!!!

Indulj hát! Az éjjel vár. Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Na gyere bajnok, te vagy az igazi, te vagy az első! A legnagyobb pofonok után ő mindenkit megtör , eljön, feltör, eltör, meggyötör! A kegyelem neki nem kenyere csak elsöpör! Hajtja a vére mert vele a népe! Mikor a pörög az ököl neked véged megígérem. Jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Indulj hát az éjjel vár! Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Tombol az ököl, forr a vér! Veled az Úr mikor a ring felé vezet az út! Az egész ország veled van mikor a ringbe lépsz, a gong nem véd meg senkit nincs ellenfél! Na gyere testvér tedd fel a kezedet, nyisd ki a szívedet, érezd az ütemet mert jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//