Pintér Béla és a Csemeték - Ünnepnap

Album: nincs kép
Szövegírók: Pintér Béla
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 7308 alkalommal

Beküldő

Édilány1000

Édilány1000

Pontszám: 473

Dalszöveg

Vannak ünnepek, amik csak arra jók, hogy nem kell melóba járni, tovább alhatunk és a hidegpárás zöldhajnalon nem kell a buszra várni.
Vannak ünnepek együtt az egész család, és ez olyan drága, a mama bejglit süt, a papa nagyon örül, mert eljött a kis unokája.



Vele ünnepnap minden egyes hétköznap hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap. Ünnep mindennap, ünnep az egész életem. Táncolok, éneklek, ünnepelek. Gazdagon megterített asztalánál vár hangos zene szól és ének, egész nap szól a dícséret, lelkes tánccal tapssal ünnepeljük a királyt.

Vannak ünnepek amiket nem jelöl pirossal a naptár, mégis ünnepek, mert az ég s föld hatalmas Ura asztalánál ránk vár. Te is eljöhetsz és ha ünnepelni szeretnél csak hívd őt a szívedbe. Nincsen beugró, mert az ünneplésünk árát ő már régen kifizette.

 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább