Phyramid - Így látom

Album: nincs kép
Előadó: Phyramid
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 2885 alkalommal

Beküldő

nikkafa

nikkafa

Pontszám: 11

Dalszöveg

Kate:
Nyitott szemek, jönnek már a képek és a filmek, meredten néztek, pedig csak magatoktól féltek, hiába téptek, hiába léptek el, a tettekért a felelősséget vállalni kell. Nem tudtok a mértékkel élni és értékkel bírni, csak mások vállán sírni, kenni rám és másra, nem így kéne, hisz mindenki vágyik és társra és a pozitív folytatásra. Hiába vársz a sorsra minden csak tőled függ. Te alakítod az életed, ez benne a trükk. Légy bölcsebb ma, mint amennyire tegnap voltál, adj esélyt azoknak, akiket magadtól eltoltál. Én nem valami elől futok, valami felé, szeretetre születtem, nem szeretnek, de ez elég, de volt, hogy én is a fallal szemezgettem, nem találtam a helyemet, ezért kellett türelem. Nem tudtam pótolni a pótolhatatlant, rossz helyen kerestem, nem saját magamban. Szakítsd el a vékony szálakat, nézz a szemembe, láthatod a vágyam, én mindig erre vágytam.

Diaz rap I:
Sokszor visszanézek, megvizsgálom a tényeket, nem értem a lényeget, mégsem vesztem el hitemet, lehet csalódtam (jóh) szidtam, azt, ki bántott, manapság máshogy látok, máshogy érzek, máshogy cselekszem, de mégsem feledkeztem meg arról, ki segített, mikor gondban voltam, ki volt, azt ki felsegített, ki lelkesített, volt ki inspirált, irritált és emlékszem az MC-re, ki a clubból fakultált. Én is változtam, a célokért áldoztam, igazán törekvésemmel embereket megbántottam, de őket nem befolyásoltam (jah-jah), minden változott, így látom és így kell helyt állnom, mégis csalódnom kell bennetek, mikor a jobbat várom, mert mikor szánnom el magam végre, hogy bízva nézzek fel az égre.

Diaz rap II:
Számtalan elmélet, nah meg az emlékek vezettek, a mozaikból képek, így összeállt a készlet, mert ha hazudsz, megbuksz, mindhiába futsz, cselekkel elárulnak, héj keveset tudsz, hol az igazbarát, … legyenek, mint a veszett kutyák, hamis pletykák, ezt én is, s ők is tudják, mégis az embert megfogják, majd megfojtják, a vér nem válik vízzé, miért a másikat okolják…
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább