Gedeon - Árvák a napok

Album: nincs kép
Előadó: Gedeon
Album: Keressük!
Szövegírók: Bíró Szabolcs
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 7994 alkalommal

Beküldő

Nétön és a Csupros c

Nétön és a Csupros c

Pontszám: 35

Dalszöveg

Unalmas hajnal, unalmas reggel kószálnak tova az évek. Bolond a tánc, agyamon perdül pofátlan pofámra ránc kerül. Futkosó akarat, álmokat kerget, hamis vágyakat sürget. Hová is bújhatna olykor a szégyen? Ne aludj el, maradj ébren!

Refrén:
Hideg a vérem, a hétfőt nem értem, a kedd is értelmetlen. Szerda, csütörtök közeleg végre, tizehárom a péntek. Árvák a napok és énrólam szólnak, puszta síromra majd virágot szórnak. Kell egy-két zaj bolond perceimhez, keserű ételemhez. Utolsó nótámat húzza a prímás, előlem szalad a hazug Szentírás. Pallosát feni a hóhér a barbár, halál türelme megvár.

Átvezető zene...

Törött a tükör, párás az ablak. A harang üres arcokat kongat. Nézel a mára, kevés van hátra. Az éden kapuja zárva. Hazug délutánok csapdába csalnak, szegényes semmiből vacsorát raknak. Csóró ösvényen a vasárnap várhat. Léptem is lusta, testem is árva.

Refrén Kétszer

Átvezető zene...

Refrén Kétszer

Halál türelme megvár és mégis, halál türelme megvár engem is. Halál türelme megvár téged is. Halál türelme megvár mindekit. Halál türelme megvár a bolygónkat is. Halál türelme megvár, halál türelme megvár, halál türelme megvár, halál türelme megvár a Gedeont is...
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább