Judy - A Szél

Album: nincs kép
Előadó: Judy
Album: Keressük!
Szövegírók: Czikora Tamás
Judy
Valla Attila
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Dance
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 11702 alkalommal

Beküldő

Kittyceee

Kittyceee

Pontszám: 10

Dalszöveg

Refrén:

Csak fúj sűvít a szél fázol majd ha hozzád ér,így szól hozzád mert, ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél,mert ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél!
Csak fúj sűvít a szél fázol majd ha hozzád ér,így szól hozzád ér,így szól hozzád mertő csak így beszél hidd el hogy neked mesél,mert ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél! Hogy neked mesél!Ébreszőt fúj a szél támad a pokoli vad tündér,felkap és átölel tombol a végzet jött el. Készülj fel és mondj imát elrabol és más világ vár rád,ez van és nincs tovább,a hurrikán nem lesz jó hozzád!

Refrén:

Csak fúj sűvít a szél fázol majd ha hozzád ér,így szól hozzád mert, ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél,mert ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél! Hogy neked mesél!Óóóóóó, hogy neked mesél!
óóóóóóó,óóóóóóóó!!!

Refrén:

Csak fúj sűvít a szél fázol majd ha hozzád ér,így szól hozzád mert, ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél,mert ő csak így beszél hidd el hogy neked mesél! Hogy neked mesél!Óóóóóó!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//