Béres Zoltán - Öveges

Album: nincs kép
Előadó: Béres Zoltán
Album: Keressük!
Szövegírók: Béres Zoltán
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 3979 alkalommal

Beküldő

Schillert

Schillert

Pontszám: 5

Dalszöveg

Gyerekek! Csodálatos kísérletet fogunk máma megtanulni. Termonukleáris bombát fogunk iszkábálni. Nem kell hozzá más csak egy kis plútónium-trinitrotoluol, gyutacs, ragacs, egysesmás…Az egész nem kerül többe 9 000 000 Ft -nál, de má’ 1,5 millócská ért is helyes kis bombátok lehet. Legelőször is szerezzetek be 110 kiló fegyver tiszta plútóniumot, a háztartási bótba. Ha nincs keressétek meg a helyi terroristákat vagy az ifjúsági egyesületet.A plutónium, aki nem tudná, egy radioaktív fém. Amely a neptúnium bomlásakó’ keletkezik. Hasonlít az uránium hó’ a szaturnium hó’ a jupiternium hó’ és a marsium hó’ is. Még mielőtt hozzáfognátok jó’ véssétek az eszetekbe, hogy a plutónium nem veszélytelen. Ha befejeztétek a munkát, szappannal és meleg vízzel mossatok kezet. Oszt’ vigyázzatok nehogy beletorkoskodjon a kistesótok, a kutya a macska a tengeri malac vagy a papagáj! Ha marad egy kis plutónium-por, az rovar riasztó szernek is kitűnő. Igazság szerint ólom ládikában kell tartani, de egy üres kávés doboz is megfelel neki. Legelőször is csináljatok fém tokot a petárdának sík fém lapok búl’, hogy diplomata táskának, uzsonnásdoboznak vagy wartburg-kombinak lehessen álcázni. Alufóliát nem szabad használni! Ha ez meg van műanyag ragasztó segítségével sondorgassatok két félgömböt a plutóniumbó’ és helyezzétek el őket egymástól négy centire, se távolabbra se közelebbre. Most kell a 220 kiló tri-nitrotoluol, vagy ahogy apukátok szokta mondani a TNT. A gerignit jobb vóna’, de nagyon nagy vele a kosz. TNT-t főlleg a modellező bot'ban lehet kapni.
Ha meg van, gyurmával összekeverve formázzátok meg és tegyétek a gömb alakzat köré, az egészet rakjátok a dobozba amit az előbb megcsináltatok. Erős raggasztóval rögzítsétek a félgömböket nehogy e’ pukkanjon. Na most, mindenkinek van régi megunt távirányítható kisautója- de ha nincs jó lesz apu repülő vagy motorcsónak modellje is-. Ki köll’ belőle szererni a rádióvezérlésű szervót, aki ügyes megcsinálhatja a távvezérelt ütőszöget is, ami a detonátort fogja aktiválni. Ilyen detonátort a hipermárketek műszaki osztályán kaptok. Ha mind ez meg van, jól dugjátok el a szerkentyűt. Legjobb ha a gardróbba vagy a mosogató alá. És máris van egy működőképes tíz megatonnás termonukleáris bombátok, ami jó kedvet csinál a házibulikon, de még az országot is meglehet vele védeni.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább