Hősök - Harmónia video

Szóhisztéria
Előadó: Hősök
Album: Szóhisztéria
Megjelenés: 2002
Hossz: 3:01
Megtekintve: Ma 2, összesen 12338 alkalommal

Beküldő

$ł$kä

$ł$kä

Pontszám: 80

Dalszöveg

/Joeker/
Mikor világra jöttem ki gondolta volna, hogy az újszülött fejemben a mondat cséplés ennyit forgat majd tettek helyszínén magasról forogtatja kedvemre, a közönség respektjét és egy barátot a keblemre. A jó meg a rossz egyszerre fogott egy futó záporba, spirál alakú pályája kergette sokszor mámorba ha távolra dobsz egy-két ... biztos lehetsz, hogy egy kincs is fájni fog ha egyszer rájössz hogy már nincs.
/Brash/
Ütött az óra, a négy mc tudja, mí ketyeg s meg nem áll. Megvan írva. A végzet asszonyai, a fehérruhás fantom. A lantom tartom, örökké bízom. A kötelék örök az élet lemeze pörög. Veszprém és Pét-side szövetséget kötött. A hősök nemzedék, mi háborút nyerünk, nyílt vizen vitorlázunk, hullámokat szelünk.
/Eckü/
Barátság, őszinteség. Barátság véd meg oldal. Egybetartozást fejezek ki eme szóval. A szilárd sorfal a bizalom alapja, a hősök bemutatja hosszú távon szar a farmra. Hangok, hangra épült gyémánterős kötelék. Infravörös tekintettel nézem a dolgot tetejét, a fivéreim erejét. Ez mindenkinek lényeg, hiszem emberi kapcsolatok nélkül nem ér semmit az élet.
/Mentha/
Ritmikus differencia. Harmónia úgy ahogy a nap vakít, ahogy a fény szakít rajta.
Hát hát rajta rajta hát, négy mc az igaz barát respekt. A két város hangja, a négy kölyök arca. Az örök oldal és az ammónia harmónia. Kezük kitárva akár szívük nagy világa tárva, várva az igaz barátságra.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//