Connections - Mindenki tudja mi a dolga (feat Mc Gőz)

Album: nincs kép
Előadó: Connections
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 9462 alkalommal

Beküldő

tomnash

tomnash

Pontszám: 1

Dalszöveg

/Ref.:/

/Diggiemann/

Hey kölyök ez egy egység, Mc Curry nem lehet nála szentség. Ha megfog valakit nincs mentség. A szo a rím egy style-ban masszív fedettség. Sokaknak élet forma vagy akrobatikus testtorna. Ki a falat rajzokkal szórja. Ki a keverőn a potit feltolja. Ismerd el, egy masszív nation, a radio rap station az adást szórja, first editon. Megmered egytől bent a masszív, senki se maradhat mellettünk passzív. Száll a füstől. Milyen a jó? Diggiemann ragálya magával ragadó. Bárki bárhol megszólna nálunk mindenki tudja jól hogy mi a dolga.

/Cof/

Hiába is nevezed real-nek te önmagadat, én megcáfolom rímemmel minden egyes szavadat.Szaladnak a napok, az évek, lehetnek bármennyire szépek. Jóból egy szeletet énis hadd kérjek. Égek a vágytól, szemétől lángol. Eltávolíthatatlan vagyok poziciómból. Hagyok nyomot magam után eléggé mélyet. Élvezd az életet sohase szenvedj! Inkább legyél mindig pozitív. Mindig felfelé ívelően kreatív. Tervem ami maximálisan bizonyít. Nem tapasztalatad te még ezt soha így. Ahogy Jay meg Néma Bob reprezentálja Jersey-ből, itt prezentálja nektek ... ... . Mert Babylonból előre törve, a versenyt eldöntve.

/Ref.:/

/Mc Gőz/

Megszólal az ütem csak egy mikrofont látok. Nekem ez a véremben van, nem súgják mások hogy mit mondjak neked. Mért marad meg a tisztelet? Az agyamba véstek egy jelet, hogy veletek legyek. A szemek amiben a tűzé leszek. A DJ-től egy újabb számot rendelek. A szóáradat rengeteg. Rengeteg tag a falakon, a firkászok a flakonokon, zsaruk a plafonon. Szar mc a szarnak ad nagy pofon. Hoppon maradsz én meg a Hip-Hop-on. Szombaton tip-toppon megjelenek a színpadon. Beindul a tömeg mert ez ma az én napom. Győr-Szombathely mindent lerombol. A Budapesti kapcsolat – Connecting people. Most Győr-Szombathely mindent lerombol. A Budapesti kapcsolat – Connecting people.

/Ref.:/

/Rizkay/

Most érzem a midit ahogy átjárja a szót, a style-om a flow-t, igen a mike-om a show-t. Gyerünk-gyerünk, hát érezd izzik a parkett. Most minden b-boy a placcon egy ütemre gerjed. A Dj szleng töltet, bakelitet felpörget. Ez az underground körzet hol a real mc-k kik löknek. Lelkünkben a team-ek most dobbannak a szívek. Lázban égnek a rímek mikor extázisban hintek. Jönnek a színek, a kannába rejtett graffek mik sikátorok mélyén szürke falakat fednek. Ez a hip-hop, hurray. Na gyere-gyere ho-ho, gyere mozdulj let’s go(ho). Amit érzel ez a tempo (wo-wo). A dalnak itt vége Jeh-Yo Jeh-Yo. Élednek a beat-ek, ez a pulzus amit érzek. A szívemen, a lelkemen egy life-style amit élek.

/Phat/

Mindenki tudja mi a dolga. Hip-Hop area to beats the soul 1 2 3. Dobd el a mike-odat hazug Mc. Connection Team. Fuck mainstream! Ez it Phat yoo, mindenütt bcajzott rím. Hol van az érzés abból amit tehettek? Ha rossz helyen kezdtek igazak sosem lesztek. A vér nem kell hát nesztek. Ha azt kéred hogy feladjam a hitem azt mondom bazd meg amit mondasz. ... dolga, pedig pontaz mivel falakat bonthatsz, de hallgatsz még is és így akárhova jutsz el, mindig oda ahol voltam már én is. De én sose leszek szolga csak az aki az igazat mondja, mert tudja mi a dolga.

/Ref.:/
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább