Cseh Tamás - Szöveg 03.(Mélyrepülés)

Album: nincs kép
Előadó: Cseh Tamás
Album: Keressük!
Szövegírók: Csengey Dénes
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 3148 alkalommal

Beküldő

kokrak

kokrak

Pontszám: 294

Dalszöveg

Mire idáig jutottak a dalban, Novák is megérkezett az ünneplő társaságba. Tudomásul vette, hogy a könnyű érzése odavan, hogy a szíve nehezedik, és hallotta, hogy az italtól fellelkesült férfiak üdvrivalgással fogadják, hogy: - Meg van! Meg van! Meg van! Engedélyezték! Engedélyezték! Még a mai szent nap folyamán! Itt a nagy dobás, öreg, amire kezdettől fogva vártunk! Ausztrália, öregem, Ausztrália, és te vagy a tartományi főnök!
Novák lerázott magáról egy ölelő kart, és azt mondta a kar gazdájának, hogy: - Jól otthagytatok megint. - Á! - mondta a másik. Most ne ezzel törődj! Hát mi téged nagyon szeretünk. Na jó, nem mondom, vannak óráid, amikor a mi számunkra nem nagyon vállalható a társaságod, no és akkor otthagyunk. De te nekünk titkos reménységünk vagy, hát nem bukhatunk le veled. És most különben sem erről kell beszélni, ezek tegnapi dolgok, most jön az új idő, Aranypart, pálmafák, kagylók, babérok! Kibontakozás lesz, kibontakozás! Gyere erre igyunk, erre igyunk, erre igyunk! - és a férfi végképp eltűnt a forgatagban. Szóval itt van a nagy lehetőség! - gondolta Novák. - De ugyan mi lehet az? Mit szerezhettek ezek nekem a hátam mögött? Megint a hátam mögött tervez valaki? Ugyan! Ugyan! És azzal benyitott a másik szobába, ahol éppen egy nő telefonált, egy bizonyos Joó Zsuzsa nevű nő. Övé volt egyébként a lakás, de mint kitűnt, ebek harmincadján. A nő - mint említettem - telefonált, és éppen azt mondta a kagylóba, hogy:
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//