Dopeman - $trici tánc video

Album: nincs kép
Előadó: Dopeman
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 8713 alkalommal

Beküldő

BdAvId11

BdAvId11

Pontszám: 4

Dalszöveg

[Dopeman] Engem pici korom óta izgatnak a csajok. A mit miért és hogyan nem sokáig volt titok. Én is rózsa bokrot vittem az első randevúmra és be is égtem vele mint a himnusszal a Király Linda. A romantika az nem az én csatornám a story magazinba nekem túl strici a formám és a gádzsik nagyon kanik mint a gyurcsány monót hazudnak mégis mindig áll a botrány, mert a showtime sztereóban játszik, össze törik a palikat mint a ropit aztán felveszik a tiplit. Fájnak a tények, hogy lőttek a pénznek tízezrek a pszichiátereknek. De a Pityinger Laci az nem ez a fajta, amit más a bugyiba rak azt ő százszor veszi vissza. Tiszta Sinatra stílus, patent a nimbus, mikor a bárpultnál állok elindul a susmus, mert a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Dopeman is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!

[Kicsi Dope] Egy Pityingernek bébi soha ne fordíts hátat, ha tetszik a ***** tisztességtelen ajánlat lesz az amit teszek és te nem mondasz nemet mert én támasztok mellé egy húsz centis érvet. Kapom a számot és föl írom a címet vagy húzok egy x-et te meg csinálsz egy strippet.
[Dopeman] Na ki az aki vaker?
[Kicsi Dope]A kicsi Dope a házban az illúziókat én a turnébuszban hagytam mert láttam, hogy a csajok a rossz fiút szeretik, még ha le is tagadják én megadom ez nekik és a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Kicsi Dope is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább