Belga - VengGong video

Arany
Előadó: Belga
Album: Arany
Megjelenés: 2010
Hossz: 4:11
Megtekintve: Ma 2, összesen 8640 alkalommal

Beküldő

kiss_orsika

kiss_orsika

Pontszám: 15

Dalszöveg

Életem te vagy, Politika! Tégy magadévá, Politika! Légy szíves szeress, Politika! Cirógass, kényeztess, Politika! Fontossá teszel Politika! Gazdaggá teszel, Politika! Híressé teszel, Politika! Rock and Roll ez a Politika! Ó a parlament Bemenni szavazni csak ott lenni. Aláírni, pecsételni, Számítani, valakinek olyan forró, olyan elegáns olyan hûvös, olyan felemás olyan break on through to
The other side, olyan férfiasan keményen egyszerre lágy és puha, és simulékony nyúlékony, változékony. Levegôben permetként szálló állagodnak narkotikumát belélegezve tép a nép. Te vagy a barátom Politika! Te bennünk rejlô Politika!
Abszolút létezô Politika! Intergalaktikus Politika! Elcsábítasz Politika! Te verbális orgia, politika! Baromi szexi vagy Politika! Lényegében te vagy az erotika!

Az ember legjobb barátja a politikus. Kapcsolata vele teljes és harmonikus. Eteti, itatja, jó létben tartja, mit a politikus, a jó politikus hûséggel, szerettel viszonoz. Fekszik, ül, pacsit oszt.

A politikus és ember: Két jó barát. Mint a jinjang jól
kiegészítik egymást. A politikus és ember: két jó madár. O Hello Kitty de jól áll már neked is az árpádsáv.

A politikus legjobb barátja az ember. Leveszi a pórázt, ha sétálni mennek. A ligetben kolbásszal kínálja, és mustárba rajzolnak peace jelet.

Hát így élnek nagy szeretetben, kéz-a-kézben, békességben. A politikus és az ember, világos vót, boldogan.

Politikás vagyok, politizálok Elmegyek egy buliba és politizálok. A haverjaim is mind politizálók. Megveszem a politikát, jól bepolitizálok. Kihúzom magamnak és felpolitizálom. Megtekerem magamnak és elpolitizálom. Beveszek egy egészet
és szétpolitizálok. Találok vénát és aranypolitizálok. Ha nem sikerül, mindegy, politizálok. A porból a minôséget politizálom. Meguntam, már nem politizálok Már vagy 2 órája nem politizálok...
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//