Szabó József - Vándorcirkusz

Album: nincs kép
Előadó: Szabó József
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 14563 alkalommal

Beküldő

--Toncsi--

--Toncsi--

Pontszám: 13

Dalszöveg

I.vers.Egy vándorcirkusz ócska padján ültem egyszer én,csak ámultam csak bámultam mint apró kis legény.Elkábított,elcsábított a fényes csillogás,még álmomban is megjelent a sok komédiás!

Nem láttam én,hogy rongyosak,hogy mindegyik szegény,csak vonzott-vonzott szüntelen a taps s a lámpa fény.Mikor elvonult a cirkusz egy szép nyári délután,én búcsú nélkül hagytam el a drága jó anyám!

REFRÉN I.-es
Szívemben elvonult egy régi-régi nyár,Kezemben miden este szol egy kis gitár,az élet állt elöttem,a fény s a csillogás,boldogan dalolt egy kis komédiás.

II.vers
Mit bántam én hogy éhezem hogy rongyos lett ruhám,mit bántam én hogy éjszakánként sír a jó anyám,szerelmes voltam akkor én s a nyár is úgy virult,egy komédiás lányért a szívem lángra gyúlt.
Az asszonyom lett és a csókja lett az életem a cirkusznál is többet ért az én kis gyermekem,ha rágondoltam vígabb lett az esti nóta szó s úgy éreztem víg komédiásnak lenni jó!

REFRÉN I.-es.....

III.vers
Az évek múltak csendesen s egy őszi délután,egy kis szobában bánataba meghalt jó anyám,az asszonyom a csókjait rég másnak adja már,s egyetlen kis gyermeke ki tudja merre jár.
Bohóc ruhám is megkopott és rongyos már nagyon,fáradt ráncok ülnek mar a festett arcomon,Szememnek fénye megfakult s hajam egész fehér,a vén gitár már meghasadt és holnap nincs kenyér.

REFRÉN II.es
Szívemben elvonult egy régi-régi nyár,kezemben fájdalomtól szól a vén gitár.Illúzió csupán a fényes csillogás,álmodozva dalol egy nagy komédiás


...a vén komédiás
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább