Barbárfivérek feat. AKPH - Elöre megfontolt gondatlanság video

Album: nincs kép
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 21586 alkalommal

Beküldő

huuuncutka

huuuncutka

Pontszám: 11

Dalszöveg

(harcosok klubja)
nem a munkád vagy.és nem is a bankbetéted.nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma.nem egy menö ruha vagy.egy bohóckodó ganajkupac vagy a világon.

Deego:
annyira vágyom szeretetre,sikerre,elismerésre.meg persze várok rohadtul a hatalmas felismerésre,hogy ki mitől lesz több vagy kicsit egyenlőbb a többinél.Hogy én mért nem kapok többet?Vagy ha én nem,a többi mért?kaparok ezerrel,töröm az utamat két kézzel.Félig diplomásként,négy elvégzett félévvel.Mit akarsz,mond!Nem tudom,egy kicsit többet tán.azt szeretnék csak lenni aki a nagy képből többet lát.Ahogy az eszmei érték is csak a fejekben létezik.A zöngétlen magam fajtát is hátulról képezik.mások elképzelik az életem helyettem,így végül is csak egy elképzelt életben rekedtem.Lyukas a markom,de nem a mártír szögektől,hanem a félelem miatt sokszor átírt szövegtől.Egy lámpa vagyok a végtelen sötétben,éjjel csak az izzóm pislákol de az örök szenvedéllyel.


refrén:
ez nem fenyegetés,nem is ígéret.Csak a barbár fiúk és a kezdet fivérek.Kaptak egy szerepet és mellé egy kilétet.csak poénból hiúk és szánalomból privékek.

Saiid:
hogyha füleltél ez profi szállítmány volt.a süvegnél az üvegnél koccint pálinkától.minden állítmányom ültetvény ez profitál istálló.koccolj ha nem bírod a szociális hálót.ez joviális szál volt.itt volt kicsit de sok johnny máris távol,pedig itt mindent profi stáb istápol mint mikor monopoly helyett poligamyt játszol.persze enged még a süket név lehet ordibálni bárhol.hajthatatlan bortól a poligám is távol.szoliban szól szolidan hol korrigálni bátor.nem tudom csaj e de börben Csóli bácsit másol.nem csak kislány minden dominát is páhol.nem vágja,hogy nem csak rossz de jó zsivány is számol.de nem a munkád vagy nem is a bankbetéted,ahhoz,hogy jobban lássanak már túl sokan betépnek.barbár fiúk,kezdet fivérek.

refrén

tibbah:
mutasd a vonalkódod,megmondom mennyit érsz.a nyitott számlakönyvből megjósolom meddig élsz.légy üdvözölve első termék áldozó,azonnal formába ránt egy üzlet korzó,gondosan válassz papír reklám táskát a szennyes valóságot abba hord,hogy ne lássák.A nálad műveltebbnek bólints és nevess,elég ha lerí csak a felső középosztály flash.vegyél ékszert,kütyüket meg tárgyakat mik elhitetik másokkal,hogy virágzik a vállalat.Vigyázz le ne maradj nagy az info áramlás,ott is jelen kell lenned hol felszínes a tárgyalás.csúszós a szelep,de a nyelved már edzett.Téged az Isten is a kínszínpadra teremtett.Ha tehetős volnál sem vehetnéd a jellemed,csak üldözöd önmagad mint egy rokkant szellemet.

refrén

Újonc:
nem a ringó bölcső,nem az akasztófa,nem a tejfakasztó,nem az alvadó vér,nem a gyermekágy és nem a fejfa strófja.Nem a szülőorvos és nem is a hóhér.Nem a neveltetés,nem a kósza gének,nem az iskolapad,nem is a játszótér,nem a merész szív vagy,nem a gyáva lélek.Nem a makacs tudat,nem a gyászos elme,nem a háború és nem az ölelések,nem a halál súlya nem a lét értelme,nem a kárhozat és nem az üdvözülés,nem a bordélyház és nem a papnevelde.Nem a segítő jobb,nem a kétélű kés,nem a bomló lugas,nem a kopár tarló,éltető erő sem,nem perzselő tűzvész,nem a vizes dézsa,nem a gyertyatartó,nem a testes jó bor,nem a száraz kalács,nem a fegyver dörgés nem is a harangszó,nem a fejetlenség,nem a józan tanács,nem a zajos felszín,nem a hallgató mély,nem a szitokszavak,nem a vigasztalás,nem a főtanácsos,nem a sarki borbély,nem a hitvesi ágy nem a kutya óla,nem is repülőgép,nem imbolygó kordély,nem a gatyamadzag,nem a papi stóla,nem földi halandó,nem az élő Isten,nem a delelő nap,nem a toronyóra,nem az elcsüggedés,nem te vagy a hit sem,nem az alvó szeglet,nem a csillagrendszer.Nem vagy külön egy sem.Te vagy együtt minden.A képen az a félszeg sarkon álló ember.A képen az a félszeg sarkon álló ember.

(harcosok klubja)
Mi, fogyasztók vagyunk az életszínvonal-megszállottság melléktermékei. Bűnözés, éhezés, szegénység? Ezekkel nem törődünk. Mi izgat minket? A színes magazinok, televízió, az 500 csatorna, egy név az alsógatyánkon, Viagra, hajnövesztő.ne akarj mindent megszerezni.ne akarj tökéletes lenni.te egyszerűen csak élj a világban,hadd jöjjön aminek jönnie kell.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább