Ámokfutók - Húnyd le a szemed! video

3.
Előadó: Ámokfutók
Album: 3.
Megjelenés: 1996
Hossz: 04:30
Szövegírók: Kocsor Beáta
Zeneszerzők: Jakab György
Kocsor Beáta
Lakatos Gábor
Kiadó: Keressük!
Stílus: Pop
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 6893 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

Raga-raga unga raga-raga! Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga!


Verse:
Nem álmodom, érzem, hogy most is fáj. Elátkozom, a napot mikor itt hagytál. Az eszem most is Rajtad jár. Raga-raga unga raga-raga! Jön a nyár, a hosszú forró éjszakák. És rám talál, az az őrjítő régi vágy. Én most is vágyom Rád. Raga-raga unga raga-raga!

Rap:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám. Ha én hallgatok, akkor is jár a szám. De ahhoz nem raga-raga-raga-ragaszkodom. Szárny legyen minden nap az Angyalokon. De Neked nem taga-taga-taga-tagadhatom, nekem is volt Nélküled jó napom. Azóta pipi-pipi-pipi piromkodom és ha zava-zava-zavar takargatom.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám! Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed!

Refrén:
Hunyd le a szemed így mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen. Hunyd le a szemed és mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen.

Verse:
Belátom olykor, még én is hibáztam. Megtörtént velem, hogy néha mást is imádtam. Igen ebben hibáztam.

Rap:
Gyere velem, Veled biztos kiheverem, amit a lelkemmel tett ez a nagy szerelem. Hiszen az éjszaka életem rémszaka, mikor velem jössz mással mész haza.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre, és figyelj rám. Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed.

Refrén:

Verse:
Jön a tél és jön a nyár, ha éppen erre jár a szerelem akkor talán másra vár. De tele vele a szívem, ha itt a tavasz. Bűnbe csábít a nagyon ravasz. Hiszen megtörte a bört, meggyötört, hiszen napról napra járom, ugyanazt a kört. De Te itt vagy velem, ez a szerelem. És én maradok Veled, hunyd le a szemed!

Refrén
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább