Komár László - Kell a nő!

Kell a nő
Előadó: Komár László
Album: Kell a nő
Megjelenés: 2002
Hossz: 3:09
Szövegírók: Komár László
Garland Joseph C
Andy Razaf
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Hungaroton
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 8440 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

Colombus…
1.
Kis Kolombus felfedezte Amerikát, Amerika felfedezte a muzsikát! Így énekelte akkor sok Csacsi gyerek, Míg a Mama rájuk szólt, sok a szöveg! Ezt a nótát fújta nagy Budapest, a rádióból üvöltött a szuper Dzsessz!
Kijártunk Mi mindenféle Szakiskolát, Faiskolát Tánciskolát, Nyelviskolát! Nem vagyok Én már az a Csacsi gyerek, Ha meglátok egy Nőt a szívem beleremeg! Ha beindul úgy ezerrel a szervezetem, Baby kérlek légy enyém ezt kérem Én!
Refr:
Kell a Nő, akár a kenyér, Szédítő, minden pénzt megér! Kell a Nő, Ő mindent elér, süt, főz, takarít, ls Rock and Roll! Na gyerünk már, indul a Party Na gyerünk már, Nem tudok várni, Kell a Nő, mint a Jó Boogi, Forr a vérem Mozdulj rá! / SOLO /
2.
Isteni a Party és a Zene remek, Úgy érzem hogy elvesztettem a fejemet! Ilyen Jó Nőt még nem láttam soha se tán, Azt tudnám hogy hol hagytam el a ceruzám! Most nincs mivel felirjam a címedet, Gyere fel hozzám felírjuk! Refr: / SOLO / D.C al 2.Rfr.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább