Rokker Zsolti - Zsoltti karácsonya

Album: nincs kép
Előadó: Rokker Zsolti
Album: Keressük!
Szövegírók: Erdei Sándor
Voga János
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 7008 alkalommal

Beküldő

rockbottom

rockbottom

Pontszám: 2 225

Dalszöveg

Zsoltti?

Na mi va’?

Mivel fogod meglepni szeretteidet?

Hát figyu, he, öcsém: a csajomat, a kövér Tecát nyitott sliccel fogom meglepni, meg viagara- szprével.. Na mondjuk ugyanezzel meg tudnám lepni a Nagymuttert is, ha a Nagyfater nem lenne ágyhoz kötött. Mer’ ha a mama begerjed, így harminc év után, azt ráugrik a papára, mint vietnami malac a kukoricára, he, nekiülhetünk a halotti torának is. Hö! Csórikám!

Akkor a Nagymamának mit veszel majd?

Hát, mivel nekem mindig csak kínai alsógatyát vesz, majd én is jól kimegyek a piacra, azt veszek neki egy protézist, a sárgáktól feketén! Hogy a Nagymutter mindenhol kimutassa a foga feketéjét, ne csak otthon, mikor nekem ugat, mert rockbuli után cipőstől fekszem a dunyhára! De hát öcsém, olyankor úgy ki vagyok ütve, mintha beszóltam volna Kokónak. He! Meg veszek a Nagymutternek otthonkát, hogy mindig otthon legyen!

Az miért lenne jó?

Hát, mert nem égnék le a haverok előtt, mikor pongyolába’ megy el a közértbe parizerért, oszt krosszozik a gurulós kocsival. A múltkor elcsapott egy macskát, az meg olyat vernyantott, hívták az állatvédőket. Még engem is megvizsgáltak! A haverokat meg be is vitték!

Tényleg, a barátaid mit kapnak tőled?

Egy akkora pofont, hogy olyan házba is csengetnek, ahol csak az alapot ássák, öreg! Mer’ a dagadt Bejmüller befalta a Nagymutter birsalmasajtját, ami be volt neki osztva április négyig, oszt a mama nekem pampogott, hogy vegyek másikat. De honnan a Penszilvániából? A szemüveges Sugovácz meg lenyúlta a Nagyfaterom csináld-magad barkácskönyvét, pedig a papa össze akart magának rakni egy kerekes kacsát, hogyha elvégezte bele a dolgát, kigurítsa majd a klozettig. He! A Sugovácz meg csak könyvespolcokat ácsolt, de rádűlt, na neki majd veszek egy új szemüveget, huszonöt diódásat!

És Bejmüllernek?

Hát őt meg meghívom majd a Nimród eszpresszóba tésztázni, mer’ neki sütitésztában nincs mennyiség! A faterom félhavi nettóját el kell vinnem, hogy valamelyest megböfögtessem belőle, de megéri, öcsém, mer’ ha jól elrontsa a gyomrát, legalább nem eszik Szenteste a roston kárászból, amit még nyáron fogtam a Luppa-nuditavon. Amúgy fogtam ott csöcsöt is!

Ezt most hagyjuk!

Mé?

Csak úgy mondtam! Tehát sült hal lesz a menü. De kit vársz még az ünnepre?

Én senkit se! Senkit! Azt várom el, a csajom, a Teca tíz óra harminckor várakozó állásba helyezkedjen a kisszoba díványán! Én meg majd rárontok, mint dúvad a fürjtojásra! A Karácsony a legkirályabb!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább