Rokker Zsolti - Farsangi bulik

Album: nincs kép
Előadó: Rokker Zsolti
Album: Keressük!
Szövegírók: Erdei Sándor
Voga János
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 10973 alkalommal

Beküldő

rockbottom

rockbottom

Pontszám: 2 225

Dalszöveg

Zsoltti, szerinted mi kell egy jó farsangi bulihoz?

Hát én, mi más? Amelyik buliban ott tátsuk a bagólesőnket a haverokkal, tuti királyság, érted? Na mondjuk csajok is legyenek, mer’ ha begerjedek egy eksönszámra, nehogy má a Bejmüller rázza mellettem a dagadt valagát kocajelmezbe’! Mer’ egyből vegetariátus leszek, pedig a pipihusit igen csípem, mint parasztgyerek a betlehemezést! Hö, yeah!

Milyen jelmezt húznál magadra, Zsolt?

Hát én egy szőke muflont húznék magamra, eredeti karosszériával, én meg pingvinkülsőt öltenék, úgy hogy letolom a farmergatyám, azt már úgy totyogok, mint Misi mókus haverja a Déli-sarkon. Pincércuccba’, ja, érted! Vagy meg pitbullnak öltöznék, azt a Nagymuttert felzavarnám a hokedlira, ha nem ad pénzt gitárhúrra, mer’ öcsém, már hármat elnyűttem, mikor daloltam, hogy „Farsangi, farsangi, farsangi bulin voltam, yeah!”

Emlékszel-e még a régi farsangi bálokra, Zsolt?

Ó, hát azt lehet feledni, gyökérpálca! Mikor piros nyakkendőbe’ faltuk a Bejmüllerrel a parizeres mustáros szenyót, meg ittuk a málnakólát keményen? He, öcsém, áltsuli hatodikban a csajok még csak annyira voltak fontosak, mint pornófilmben a nagymonológ! Semmi, érted? A buliba’ csak futkároztam, mint a herén rúgott kecskepásztor! Ha szembejött egy kiscsaj, csak fellöktem, oszt mondtam, húzz már előlem, elkap Sugovácz! Mer’ fogócskáztunk. A Nagymutter meg sipított, „Zsoltti, eridj má’ táncolni, mer’ má le vagy főve!” Mondtam: maradjon má’, mama! Maradt is, sajnos végig!

És a néni hogyan emlékszik Zsolttira, mint első bálozóra?

Jaj, hát ez már akkor is olyan hülyegyerek vót, hogy mondtam az apjának, inkább helyette széket csináltak volna, mer’ arra legalább rá lehetne ülni! Akkoriba’ kezdtem el loboncosra hagyni a haját, oszt úgy nézett ki, mint a Hudálekné akkori kutyája, egy keverék kuvasztacskó! Meg jártak a haverokkal verekedni a grundra, azt összetörték az uram háborús kerékpárját, amivel a frontról jött haza negyvenhétbe, abroncson! A csibész suhancok meg olyan hullámvonalat vertek a külőbe, az uram azt hitte, vízibicikli!

Végül, a néni szerint mi a jó farsangi buli titka?

Hát, aprósütemény, cikóriakávé, bajszos huszárok, meg Lakzi Lajcsi! De a lényeg, ne legyen ott a Zsoltti!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább