Akkezdet Phiai - Benedekelek video

Album: nincs kép
Előadó: Akkezdet Phiai
Album: Keressük!
Szövegírók: Závada Péter (Újonc)
Zeneszerzők: AZA
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 39810 alkalommal

Beküldő

zyt

zyt

Pontszám: 68

Dalszöveg

Nem az űrből jöttem, de k-pax vagyok mindenre.A rappem miatt elmarad az éves magyar filmszemle. Én vagyok a bulvársajtó legjobb paparazzija, A perverz papok óta nem volt pápa razzia?
Olyan nekem ez a rap, mint egy életbiztosítás Mikor belépek már néznek az érett disco picsák, A pékek nyomják a képembe a szonda ipsost, Meglehet hogy bent a sitten jövő szombatig szopsz.
A volt csajodnál nem jött be a mese mese mátka, Ez a jégszikla olvasztó SMS-em átka.Úgy álltam ki belőle, mint narancsból a szegfűszeg, Beléptél az ajtón egyből megcsapott a szexfű szag.
Nézik a szerecsenek, hogy a zsebedbe káb'szeret csenek. Megéri a szerepcsere azért, hogy szeressenek,
Mindenki oldja meg a maga gondját, Hogy ha nem találja a vagabondját, mint a vak a botját, Amikor kinyitod a szádat én kifújom a légfrissítőt, Mert bűzlik a rapped, mint egy odakozmált gofrisütő.
Anyád már nem szűz de egy boldog asszony. Apád mellett nincs más dolga csak, hogy bólogasson. Mondom is mindig hogy ó Jézus a názáreti Mikor veszek végre én is Maseratit.
Miből van a Vasarely mi, szakadjon rád egy mázsa geci. Rendezzünk a lépcsőn antik váza rallyt Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával, Járj egy szurony rozsdával megírom suhanc prózában. Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával. Igen, mér'? Ja...
Azért mert más MC azt akarná hogy dúdold dalát, Én csak azt hogy kapd be a faszomnak túloldalát. Kólázós kupakolás, mesés látomás Pedig nincs is előttem más csak egy vesés lágy tojás.
Olyan rekedt a hangom, mint a Misticalnak a tarantullán, Csak várom hogy elhúzódjon már a torokgyulám.
Ha valóságot akarsz, olvass Móricz Zsigmondot Soha se nem mondtam, hogy mindig origit mondok. Mondj egy esti mesét mint Benedek Elek, Ha benned alszom el kérdés hogy benned-e kelek. Kérdés, hogy benned-e kelek.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//