18 éven felülieknek

18 éven felülieknek! A következő oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára javasolt.

Elmúlt 18 éves?

Igen Nem

NKS - Habeastie Boys 18 éven felülieknek! video

Album: nincs kép
Előadó: NKS
Album: Keressük!
Szövegírók: Zsiga Balázs
Dulna Róbert
Filus Norbert
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 28229 alkalommal

Beküldő

AZAMADAFAKA13

AZAMADAFAKA13

Pontszám: 30

Hallgass bele

Dalszöveg

Nos'Chez:

Csak a flow-t adod be, kamura baszol meg mindig mindenkit, te csak mesélsz, mint a La Fontaine. A kurva, persze, visszaadta a lóvét, mer' ilyen numera, mint te, neki sose volt még. Az öreged meg business man a Wall Street-en, de 5 perccel ezelőtt még azt mondtad hogy idegenlégióban van - szerintem meg a sitten. Viszed be a banánt neki, csak ott lehet capitain. Láttad már a Big Bent, meg ahogyan libben Marilyn szoknyája - "happy birthday, Mr. President!" Ez visz mindent, mer akkor pont 10 voltá', de migidi-mindegy. Minden storyt überelsz, csak terelsz, ha kiderül, hogy habi da-da-da-dadogsz, mint egy ratyi. A Breitlinged replika, törökből hozták. Az enyém is az, de én legalább bemondom te csótány. Azzal árulod el magad, hogy minden mondat vége az: "hogyha nem hiszed el, kérdezd meg ezt vagy azt!". Szégyenszemre hugyozol a széllel szembe, me' belenézek a szemedbe, és látom, hogy fars vagy. Százhúszba nyomtá' tizet, sztárokkal nyomtá' speed-et, kanyarba százhússzal kézifékes, nincs index. Az is kajak levágós, hogy hangosabban beszélsz, ha meglátsz pár gádzsit, a storyd már ott sántít, hogy egyes szám első személyben adod elő, pedig ott se voltál, ultimate szarkeverő. Smekkelek rád, mer' olyan vagy, mint a Mekk Elek, rengeteg leglegleg, lengeted a szlengedet, de leengeded a kezedet, ha betalál, akit bebeefelsz, lekezelsz vele, nem cinkeled, inkább leixelsz. Kihagysz minden ziccert, sokan szájba hugyoznának, nem vagy te raj semmibe', csak a lánchazudozásba'.

Refrén: Boys, boys, habeastie boys, ez full kam, amit te tolsz, úgy van mindig minden, ahogyan te mondod, Pinokkiók.

ZenkiMefisto:

Az igazság minimál, me' a vaker színjátszó kör, neked tripláznod kell, a valóság pitiáner. Csajod most pont nincs, pedig te tinikorod óta szexikon, csak fesztivál vagy papszikám, habeastie lexikon. Hagyjad má', hogy annyi Pepsit nyomsz, mint a Montana! Spontán a kelleténél megint nagyobbat montá' ma. Hogy a nappalid az égig ér, meg ahogy a nap vereti be, de aszontad a keletinél laksz - nem a Keletibe'. Rólad mindent vágnak, de a kopókat nem eresztik rád, me' tudják, a Keresztapa a keresztapád. Vissza soha nem hívsz, "bocs most nincs nálam pénz", de csak mer' a pénzcsipesszel mindenki csicskának néz. A spanok unják, hogy mint a rossz csuklós busz, úgy fordulsz ki, mint egy herceg, iszol, mint egy csöves, úgy koldulsz. Mi, töki? Mi? Vágod, töki? Ezt is találtad ki, de má' mindenki löki. Egy üveg Absinthe meg sem árt góré, abból kell vagy három, de a bólétól is leokádod magad a gólyabálon. Öt lépésből mattot adsz, te minden ütést blokkolsz. De bokszolókkal sakkozol, és sakkozókkal boxolsz. Mindig rosszkor szólsz be, mindig azt oltod le, aki pont nincs ott, hogy magát bevédje, sokszor maradt a bláz a másik kabát zsebébe', én mindig real maradok - vagány meg legyél te!!! (boys, boys) A szem többet szól a szónál, és asszem, te kanyhalóbb vagy a kanyhalónál. A szentképre meg az égre-földre esküszöl, de ne nézz madárnak, aszitted, tényleg megeszem? Mer' ahogy te hazudsz, potyognak a csillagok, vakvágány, vakmellék, úgy vakítasz, mintha vak lennék, rakjá rá, megér egy címlapot. Minden storyd olyan kajli, hogy haggyámá!!!

Refrén
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//