Kovács Kati - Napfényes álom video

Album: nincs kép
Előadó: Kovács Kati
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 5771 alkalommal

Beküldő

pbunny

pbunny

Pontszám: 25

Dalszöveg

Próza-1.
Régen, amikor kisebb voltam, a világ titokzatos, megfejthetetlen volt számomra. Nagyon szerettem volna sokat utazni, megismerni az embereket is. Esténként a hegyek felett bámulva a holdat álmodoztam, nagy hegyekről, színes pillangókrók, kék tengerről. Akkoriban nagyon boldog voltam, ma már minden csak emlék, bár ma is szívesen visszatérnék.

Refrén
Napfényes álom, őt még mindig várom, úgy kérlek, most hozd nékem el. Napfényes álom, még ébren is látom, az emlékek nem múlnak el. Úgy vágyom vissza, hogy nincs arra szó. Érzem csak együtt volt jó. Ó én álmok közt éltem, most ébrednem kell. Én így mindent megtennék hidd el, ó hidd el.

Próza-2.
De most, hogy sokat csavarogtam a világban, és úgy érzem az embereket is ismerem valamennyire, most tudom, hogy milyen boldog is voltam én akkor, amikor még csak álmodoztam mindenről. Egyre erősebb a vágy bennem, hogy visszatérjek oda, ahol régebben éltem, s ezért, hogy oda visszatérhessek, mindent megteszek, amit csak tudok és talán ott maradok.

Refrén
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//