18 éven felülieknek

18 éven felülieknek! A következő oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára javasolt.

Elmúlt 18 éves?

Igen Nem

Mr.Busta - Killtrill (ft. Giajjenno) 18 éven felülieknek! video

Album: nincs kép
Előadó: Mr.Busta
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Hip-Hop/Rap
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 15432 alkalommal

Beküldő

leo2125

leo2125

Pontszám: 5

Dalszöveg

Yeah! Mr Busta! Giajjenno! AK26! Rappfater! Killtrill! RETETETETE!
(Mr Busta:)
Igen elkezdte mindenki egyszer, csak valakire nem hatott az átkozott vegyszer, tudom mindenki DJ volt egykor, most reppesbe tolod, de szétnyom a szektor. Belemásztok ti bárkibe, pedig többet az öregapám lábvize. Belehaltok ti bármibe, pedig többet ér a rappfater szájvize. Hozom a flow-mat, hozod a slep-t, majd írunk egy repibe, egy sírós kis rappet, buzi tanoncok, szerelmesek mindig, bármilyen gáz lesz a pina, megy a sír-rí, nektek nem gáz a gecigránát, mert a Fluornak a kakiját azt lecidáznád, megennéd a kutyámnak a kutyaszarját, csak a címlapon lássák a gagyi barmát!

Refrén (Giajjenno):
Killtrill, ahogy rég tol a still-still, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, mutass olyat aki név lett a rappbe ellenség onbroad, ellenfél egy se! Still-still, itt az RTM KillTrill, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, sok az ellenség ellenfél egy se, mutass olyat aki név lett a rappbe!

(Mr Busta:
Minden faszomnak, lemezen egy se, igaz már megbaszták elötte seggbe. Kellett a Tv, hogy kiforrjon szarrá, kellett a pörgető, hogy kifagyjon, hajrá, kellett a börtön, hogy féljenek tőled, kellett a szilikon, hogy basszák a tőgyed. Ugyanúgy köröket futnak a hölgyek, mert a szopásból kurva nagy sport lett, én meg küzdök, hogy játsszák a klippem, a tetkó az kevés, mert nem basztak sitten, mindenkinek árulom a kibaszott bőrőm, pénzt adok érte, hogy szúrjatok tökön. Éljetek, hízzatok, vegyetek házat, ha elárulsz, nem számít gáznak. Az is reklám már, hogyha áztat, egy tizenhatodik senki, nem kell a gyásznak.

Refrén

(Mr Busta:)
Hatalmas csapda, hogy buzulsz a ride-ba, a sikeredet igazából senki se vágja, amit én tolok, egy kibaszott vágta, királynők ujjazzák magukat a kábdban. Elég a hangom, megmondom frankón, butának hiszel, de Boss lett a rangom, random csak jelzem, hogy nem játszik a pardon, igaz te kicsi? De nem vagyok Marton. Kitanult reppes, miért nem ingább hentes, egy disznónak a hátán kolbásszal kergess. Vidéki vagyok, de nem UG suttyó, ha feljöttök Pestre, majd megöl a metró. Szürke pontok, pici kis csontok, huszonévesen cink, hogyha csórtok. Utáltok mind, de lennétek klónok, rapfater 20 éve, viszem a boltot!

Refrén
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//