NIGI - Adj még egy percet video

Album: nincs kép
Előadó: NIGI
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 10520 alkalommal

Beküldő

HorvathGeorgina

HorvathGeorgina

Pontszám: 35

Dalszöveg

Soha nem felejtem el az első pillanatot azt a napot amikor megláttalak csillogtál de nagyon. Barátsággal kezdtük és nem is gondoltuk volna, hogy mit hoz majd a holnap vagy az élet közbe szólna.. A gondokat el temetve csak néztem minden mozdulatod. Egy pillantásod odaadok minden ha te akarod! Nem lehetek rosszabb mint más. De hadd legyek én a jobb választás! Emlékszem még arra ahogyan egymásra néztünk, emlékszel még arra hogy mind a ketten féltünk? Akkor tudtuk hogy jobb ez így. Azok az idők mondd, miért múltak el így? Rád írtam, te vissza. De abba maradt minden. Nem indult meg semmi, de már az eszem elvitted. Hajtott a vágy, a kíváncsiság. Hogy elmondhassam neked mennyire kedvellek már.

Ref.: (2×)

Adj még egy percet,
adj még egy órát,
adj még egy évet,
hisz a szívem érted érted fáj.
Hagyd hogy egy életen át szerethesselek!
Csak azt ne kérd tőlem hogy elfelejtselek.


És akkor találkozni mentünk.Senki semmit nem tudott, csak mi ott azt éreztük. Elbújtunk a világtól, a kíváncsi szemektől. Boldogságot zúdítottál rám ott a szívedből. Elhagytuk a várost, a gondokat hátra hagyva. A Maros parton jött el életem legnagyobb napja. Szégyenlős fiúként, ültem azon tűnődve, hogy milyen jó is lenne ha megölelne. Meg is tetted, és a csókod nem felejtem. Órákon át beszéltünk, utána függőd lettem. Titok marad hogy mit éreztünk mi ketten legbelül. Két évig ez így marad, de lassan szépen elmerült. A napnak értelmet, az éjnek reményt adtál. Kiáltottam volna örömömben, mikor vártál. Mert nekem te voltál az egyetlen, kivel az életet elképzeltem.

Ref.: (2×)

Adj még egy percet,
adj még egy órát,
adj még egy évet,
hisz a szívem érted érted fáj.
Hagyd hogy egy életen át szerethesselek!
Csak azt ne kérd tőlem hogy elfelejtselek.

-Az én hibám ez, tudom.
Bocsánatot kérek!
Várlak, még nélküled félek!
Adj még egy percet, egy életet, évet, hogy az utadon kísérhesselek téged.

A hibáimat nehéz lenne elnézni. Önző voltam, támadó. És másokat is mérgezni tudtam azzal amit akkor láttam célnak. Hidd el mindent bánok, azóta sincsen egy szép nap. A barátok el mentek, mindenkit úgy elüldöztem hogy mire észhez tértem, csak te ültél ott mellettem. Kitartóan vártad, hogy megint önmagam legyek. De napról napra rosszabb volt amit kettőnkel teszek. Akkor úgy alakult, hogy már nincsen ennek jövője. Elváltak az útjaink. Remélem hogy nem örökre!! Ma már más vagyok, a régi akit szerettél. Csilli veled már az életem holnap újra lekötném. Hadd hozam vissza amit 2 év alatt megéltünk. Hagy lássuk meg újra egymásba amit úgy szerettünk. És a holnapra biztassuk egymást. Én leszek a legjobb neked, védelek majd, meglásd!

Ref.: (2×)

Adj még egy percet,
adj még egy órát,
adj még egy évet,
hisz a szívem érted érted fáj.
Hagyd hogy egy életen át szerethesselek!
Csak azt ne kérd tőlem hogy elfelejtselek!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább