Zeneszöveg.hu
Disney Violetta új sorozat

Új sorozat a Disney Csatornán Violetta!

Disney Violetta új sorozat

Violetta - új sorozat a Disney Csatornán minden hétköznap 18.05-kor!

Disney Violetta új sorozat

Valami újra vágysz? Titkok, szerelem és rengeteg zene - Violetta!


November 11-én, hétfőn 18.05 órakor végre a magyar nézők is megismerhetik a sorozatot, amely mindenhol, ahol bemutatkozott, elsöprő sikert aratott. A Violetta című sorozatban bepillanthatunk egy gyönyörű hanggal megáldott, elbűvölő tini lány titkos naplójába, amelyben megírja kalandos mindennapjait, vágyait és az első szerelmek történetét. Családi titkok, barátság, ármány, cselszövés, szerelem, magával ragadó dallamok és tehetséges színészek várnak rád ebben az új sorozatban, amely hatalmas sikerrel debütált többek között Olaszországban, ahol a 380 moziban vetített premier epizódot 2 nap alatt többen nézték meg, mint A Nagy Gatsby-t.

A történet

Violetta Castillo (Martina Stoessel) egy tehetséges, elbűvölő tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött.  Az új, és kezdetben cseppet sem könnyű hétköznapokban hűséges barátokra tesz szert, rátalál az igaz szerelem és a zene iránti rajongás, miközben a felnőtté válás nehézségeivel küzd.

Violettát csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt.  Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki egy tragikus autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja Germán (Diego Ramos – Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt. Éppen ezért titkolja Violetta előtt édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut. Pontosan tudja, hogy a lánya tehetséges, ezért zongorára járatja, de az énekléstől és a színház világától igyekszik távol tartani. Germán azt gondolja, ha már-már elszigetelten neveli lányát a házában, minden luxussal körülvéve, távol tudja tartani az általa veszélyesnek gondolt művészvilágtól.

Amikor azonban Violetta visszatér Buenos Airesbe, élete fenekestül felfordul. Angie, az új nevelőnője segítségével belép a Studio 21 nevű, exkluzív és neves Művészeti Akadémiába, ahol a legtehetségesebb fiatal művészek tanulnak. Szenvedélyévé válik a zene, először lel igaz barátokra, többek között Tomásra és Leóra, akik ugyan szöges ellentétei egymásnak, mégis mindkettőjük iránt érezni kezd valamit. És a kalandos bonyodalmak csak ekkor kezdődnek…
A Disney Csatorna új sorozata egyszerre drámai, vicces, romantikus, mindemellett pedig különleges és erős zenei produkció is, amelyben Argentinból, Brazíliából, Olaszországból, Mexikóból és Spanyolországból érkező tehetséges színészek kaptak szerepet.

A Violetta Magyarországon 2013. november 11-én, hétfőn 18.05 órakor debütál a Disney Csatornán, A sorozat minden hétköznap új epizódokkal jelentkezik ugyanebben az időpontban, az ismétlések pedig másnap 14.20-kor láthatók a csatornán.


A Violetta Európa-szerte rekordokat dönt!


A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat Olaszországban a Disney Csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta.

A vadonatúj sorozat premierjére 2012-ben 279.700 ember volt kíváncsi, ezzel a Violetta az olasz Disney Csatorna legnézettebb sorozatpremierje lett. Violetta nem csak Olaszországban, hanem Lengyelországban és Romániában is nézettségi rekordokat döntött, de hatalmas sikert aratott Törökországban, Spanyolországban, Franciaországban és Dél-Afrikában is.

 

A sorozatot eddig 22 millió néző követte figyelemmel Európa-szerte, és szinte azonnal a fiatalok első számú kedvencévé vált. A Violetta Magyarországon 2013. november 11-én, hétfőn 18.05 órakor debütál a Disney Csatornán!


A Violetta szereplőgárdája


A Disney Csatorna európai és latin-amerikai koprodukciója igazi nemzetközi szereplőgárdát mutat be

A Disney Csatorna legújabb sorozatában, amely a dráma, a romantika és a vígjáték izgalmas kombinációja, az argentin tehetség, Martina Stoessel debütál a címszereplő, Violetta szerepében. A további főbb szerepekben az ismert argentin színész, Diego Ramos (Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), illetve a Disney Csatorna rajongói számára már ismerős két latin-amerikai tini sztár, a mexikói Jorge Blanco (Cuando toca la campana; High School Musical: El Desafío) és a szintén argentin Clara Alonso (Zapping Zone; Highway: Rodando la aventura; Pecezuelos) látható.

A nemzetközi szereplőgárdát erősíti: Florencia Benítez, Facundo Gambande, Toti Garnier, Mercedes Lambre, Candelaria Molfese, Ezequiel Rodríguez és Rodrigo Velilla Argentínát; Pablo Espinosa és Alba Rico Navarro Spanyolországot; Lodovica Comello és Simone Lijo Olaszországot; Samuel Nascimento Brazíliát; valamint Artur Logunov Ukrajnát képviselve.

A Violetta egy tehetséges tini lány történetét meséli el, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Régi-új otthonában hűséges barátokra lel, rátalál az igaz szerelem, felfedezi a zene iránti rajongását, miközben megküzd a felnőtté válás nehézségeivel és fájdalmaival. Az izgalmas történetet a Latin-Amerikában és az EMEA régióban a Disney Csatornára kerülő - HD minőségben forgatott - sorozat látványa és önmagában is egyedülálló zenéje teszi még különlegesebbé.

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//