Lola

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 75842 alkalommal
Letölthető tartalmak az előadónál

Bemutatás:

Élete

Lola hétéves korától (1995) énekel, mivel annak gyakorlását, tanulását az általános iskolában kezdte meg, zongorázni tanult és öt évig szolfézsre járt. Az általános iskolában szavalóversenyeken is részt vett és egy színjátszó körnek tagja is lett.

1996-ban Lengyelországban lépett fel először közönség előtt egy nemzetközi gyermekfesztiválon. Saját kategóriájában a 2. helyezést érte el, és ezzel megtette énekesnői útjának legelső apró lépéseit. Ezután Lengyelországban még több alkalommal is fellépett, különböző fesztiválokon ért el dobogós helyezést és számos különdíjat tudhatott magáénak. A Magyar Rádió által több külföldi zenei versenyre is kijutott (pl. Montenegró, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia).

1998-ban az Atlétikai Európa Bajnokságon a Népstadionban 50 000 ember előtt ő énekelte a Himnuszt.

2000-ben egy időre abba kellett hagynia az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott, de felépülése után újult erővel folytatta zenei tanulmányait. Ezután már regionális énekversenyeken is részt vett (egy alkalommal dzsessz kategóriában 1. helyezést ért el).

Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze.

Zenei karriere

Lolának régebben már jelent meg nagylemeze Válaszra várok címmel (2001-ben), akkor még Ditti néven. 2005-ben az Eurovíziós Dalverseny magyarországi nemzeti döntőjén mutatkozott be először Szerelem című dalával, ahol ötödik helyezett lett.

Lola néven a legelső albuma 2006. év márciusában jelent meg Álomtánc címmel. Az album műfaja pop-rock. Eredeti vonulata a pop, de tartalmaz 2 pop-rock és 1 rock zenét is. Lola jól vegyítette a műfajokat. Az album 2007-ben elérte az aranylemez minősítést. Az első kislemez és az ahhoz készült videoklip szintén Álomtánc címmel már 2005. év nyarán megjelent és játszották a zenecsatornák. A második kislemeze 2006. év márciusában jelent meg "Hallja meg a világ" címmel. A "Hallja meg a világ" című sláger több mint két hónapig a Mahasz országos rádiós lista élén szerepelt a hazai előadók közül, valamint a Viva Chart első helyén. A dalhoz készült klipben a "Barátok közt" néhány szereplője is szerepelt. A harmadik kislemez 2006. év augusztusában jelent meg Titokban álmodoztunk címmel. A dalt a "Tibor vagyok, de hódítani akarok" című film egyik betétdalának választották az alkotók.

2006. év júniusában minden hazai zenei díjkiosztón az év énekesnő kategóriában a jelöltek között volt, amit meg is nyert. A Viva Comet egy közönségdíj, ahol két előadói kategóriában is jelölték. Végül ő nyerte a Legjobb új előadó díjat 17 évesen. (A hazai Comet történetében a legfiatalabbként.) Ezen kívül abban az évben Lola nyerte a Popcorn, a Jetix TV, és a Bravo Otto Év énekesnője közönség díjakat is.

2007. év márciusában jelent meg második albuma "Élj a mának" címmel. Előző albumához hasonlóan ez is pop-rock műfajúnak minősíthető. Ebbe Lola már sokkal több rock-ot csempészett, de még mindig tökéletesen vegyítette a poppal. Az album legnagyobb slágere "Mozdulj már" címmel jelent meg, az ebből készült videót a Lola-nap keretein belül mutatták be először a Viva TV-n. Az albumról még két kislemez jelent meg: az egyik az album címadó dalából készült, szintén "Élj a mának" címmel, a másik a "Baby, I Don't Care!", Lola első angol nyelvű kislemeze.

2007. április 10-én a Tokio Hotel előzenekarjaként óriási sikerrel koncertezett a Syma csarnokban. Még abban az évben ő kapta az Év énekesnője kategóriában a Bravo Otto szobrot, illetve megkapta a Viva Comet Év női előadója címért járó díjat. 2007. év decemberétől a Coca-Cola felkérte karácsonyi kampánya főszereplőjének. A kampány részeként egy karácsonyi klipet készítettek Lolának "Ünnepelj ma velünk" címmel.

2008-ban megjelent Lola harmadik albuma Lola 3 címmel. Ezen az albumon már csak rock zenék találhatóak, ami nem minden rajongónak tetszett, de Lola ezzel az albummal fejezti ki magát legjobban. (Ő nyilatkozta.) Az első kimásolt maxi 2008. év novemberében jelent meg a "Ne szólj!" dalból. A dalhoz készült videoklip a 2008-as év utolsó Viva Chart Show-ján elérte az első helyet. 2009-ben az album további 2 dalából, a Mamából és a Féktelen éjből készült videoklip. Az album záródalaként került fel a 2007-ben elkészült "Ünnepelj ma velünk" című dal.

Az MTV által szervezett 2008-as Eurovíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjén is részt vett, a Legszebb nap című dalával, ahol tizenkilenc ponttal, a hatodik helyen végzett. Magyarországot végül Csézy képviselte.

2009-ben Lola megnyerte harmadik Viva Comet gömbjét, ezúttal is a Legjobb énekesnő kategóriában. Lola "Mozdulj már" című száma bekerült a híres Sims(TM) játéksorozat egyik részébe, Simlish nyelven. Lola jó kapcsolatot épített ki a játék kiadóival (EA), számos új kiegészítő bemutatóján megjelent.

2010-ben Lolát felkérte egy közös szám erejéig Sztevanovity Krisztián (művésznevén Symbien), a Vision együttes ex-tagja, aki korábban Lola első, Álomtánc című albumának egyik producere volt. 2010. március 26-án jelent meg a Callin' (Calling) nevű videoklip. A szám érdekessége, hogy Lola 'pop-rock'-stílusától eltérően a Callin' egy dance szám. A klip premierjével egy időben újult meg Lola hivatalos oldala, szimbolizálva az ő megújulását is.

A 2010. március 22-ei Interaktívban személyesen Lolától kaptunk információkat arról, hogy mostantól milyen dalokra számíthatunk. A dance stílust nem viszi tovább. A megszokott stílusait várhatjuk továbbra is, de már elektronikus formában.

2010. októberre ismét eltért eredeti terveitől, mert ő énekel "John, the Valiant" formációjának diszkóba illő elektronikus pop zenéjében, az Another Day-ben. ("John, the Valiant" Puskás Peti öccsének művészneve.) Ebből rögtön klip is készült, amiben Lola és Baronits Gábor ugyanúgy szerelmespárt alkotnak, ahogy jelenleg a való életben is. A klip október 4-én debütált a Viván. Lola énekhangja kíváló, mint mindig, de önmagában a zenét sokan kritizálják úgy, mint divatzenét. A klip elkészítésében és tartalmában közreműködött SP, Puskás Peti, és Viva Ben is.

2010. december 13-án a 4. album előfutáraként "Benned élek" címmel vadonatúj klip került a Viva adására, ami újabb változásokat mutat. Egyrészt Lola először használja azt az értékesítő teknikát, hogy a dal előbb jelenik meg klipként, mint maxiként vagy egy új nagylemez részeseként. Másrészt a fiatal énekesnő villantott: francia fekete-fehér stílusban elég erős erotikus fűszerezésű klipet láthatunk tőle, amit "Indián" rendezett. A zene műfaja elektronikus pop-rock, amit Rakonczai Viktor és Rácz Gergő hozta létre. A hallgatók és a klipnézők véleménye nagyon megosztott: a klip látványos, Lola éneke továbbra is gyönyörű, a dalszöveg szintén jó, de sokan nincsenek kibékülve az elektronikus stílussal.

Biográfia:

Név: Lola

Születési idő: 1988.08.14

Csillagjegy: Oroszlán

Kínai: Sárkány



Lola 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén mutatkozott be először Szerelem című dalával, ahol 5. helyezett lett. Első maxi lemeze 2005. augusztusában jelent meg Álomtánc címmel. A dal közel egy évig a Juventus Rádió egyik legsűrűbben játszott felvétele volt. Az Álomtánc 2005-ben a VIVA Tv legjátszottabb klipjei között szerepelt.



Ugyanebben az évben, szeptemberben felkérést kapott a Barátok közt producerétől Kalamár Tamástól, hogy szerepeljen a legnépszerűbb hazai szappanoperában. Egy hónappal később megjelenik első szólóalbuma Álomtánc címmel.



2006. február végétől Lola a Barátok közt című sorozatban szerepel az RTL Klub a VIVA Tv, és a sajtó kiemelten foglalkozik vele. Lola sorozatbeli szerepléséhez Kalamár Tamás felkérésére íródott a Hallja meg a világ című dal. Zeneszerző: Rakonczai Viktor szöveg: Orbán Tamás

A Hallja meg a világ című sláger több mint két hónapig a Mahasz országos rádiós lista élén szerepelt a hazai előadók közül, valamint a VIVA Chart első helyén. A dal a szakmai körökben is 2006.egyik legnagyobb slágereként van számon tartva.

Március elején a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film egyik betétdalaként a Titokban álmodoztunk című Lola felvételt, választották az alkotók.



2006. júniusban minden hazai zenei díjkiosztón az év énekesnő kategóriában a jelöltek között volt, amit meg is nyert. A legnagyobb hazai zenei díj, a VIVA Comet - közönség díj, ahol két előadói kategóriában is jelölték (ami rekordnak számít a hazai díjátadó történetében). Lola 2006 legjobb új előadó kategóriában elsöprő győzelmet aratott, 17 évesen először ő vehette át ezt a díjat (a hazai Comet történetében legfiatalabbként). Ezen kívül Lola nyerte a Popcorn, a Jetix Tv, Bravo Otto év énekesnője közönség díját is ebben az évben.

2007 márciusában megjelenik második nagylemeze, Élj a mának címmel. Az album legnagyobb slágere Mozdulj már címmel jelent meg az ebből készült videót a Lola nap keretein belül, mutattak be először a Viva tv-n. A klipet több mint 400.000 alaklommal nézték meg az egyik legnagyobb internetes zenei oldalon.

2007. április 10., A Tokió Hotel előzeneraként Lola koncertezett a Syma-csarnokban óriási sikerrel.

2006 után 2007-ben ismét Lola kapta az év énekesnője kategóriában a Bravo Otto szobrot illetve megkapta a Viva Comet év női előadója címért járó díjat.

2007 nyarán aranylemez lett az Álomtánc című album.

2007 decemberétől a Coca Cola felkérte karácsonyi kampánya főszereplőjének.



Az ifjú énekesnő két év alatt a legnépszerűbb hazai tinisztárrá nőtte ki magát a rajongók legnagyobb szimpátiáját élvezve.



"Sikert sikerre halmoz Lola (18), hazánk elsőszámú tinisztárja" - Blikk





Lola kedvencei:



Film: Harry Potter, Shrek 1-2, Skarlát betű, Leon a Profi

Színész: Gary Oldman, Antonio Banderas

Színésznő: Natalie Portman, Emma Thompson

Énekes: Ákos, Robbie Williams

Énekesnő: Mariah Carey, Madonna, Cserháti Zsuzsa

Együttes: Sum 41, Good Charlotte, Guns N' Roses, Maroon 5

Könyv: Harry Potter megszállottan

Étel: gyros

Hobbi: olvasás

Tagok:

Dandó Zoltán

zeneszerző

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

stellagirl Hozzászólás ideje: 2011-04-23 23:10:28

Utolsó bejelentkezés:
2013-09-02 18:19:08

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Iiiimádom, ez a kedwenc zeném ♫ húúú de jó lett :):):)

szaszagirl Hozzászólás ideje: 2010-12-13 19:10:51

Utolsó bejelentkezés:
2012-04-03 18:04:11

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Naon király:) Kedvenc Lolától

Ice Man Hozzászólás ideje: 2010-11-08 14:58:25

Utolsó bejelentkezés:
2014-03-10 10:45:30

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Én is örülök, ha valakivel normális hangnemben lehet véleményt cserélni, mégha más is az ízlés, egymás anyázása nélkül! Akkor heló!

CsepeLee fiú Hozzászólás ideje: 2010-11-08 11:19:47

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-08 12:10:44

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Köszi, de igazából az elején eltúloztam, ezért bocsi. Szerintem a Zeneszöveg.hu nem annyira közkedvelt vagy híres oldal, én is csak véletlenül jöttem ide. ^^" Szerintem a többiek felé nyílvánított kérdésemre nem is fogok választ kapni. Bár nem akarom oltani az oldalt és igazából nem tudom, hogy más előadókhoz mennyire írnak. :D ^^" Lola fellépésein sokan szoktak lenni. Szerintem nincs leáldozóban, épp készíti a 4. albumát. Pont most írták anyum egyik magazinjában, hogy mennyire közkedvelt. Persze nem szeretheti mindenki, hiszen minden ember más világ. ^^ De arra kaptam fel a fejemet tőled, hogy nincs sehol és nincs semmije. Elmondtam, hogy nem így van. Egyébként azért kedvelem a zenéit és a dalszövegeit, mert pont az én stílusomba tartoznak. :-) Ennyi. Örülök, hogy komolyabb vita nélkül meg tudtuk beszélni. ^^

Ice Man Hozzászólás ideje: 2010-11-07 21:49:18

Utolsó bejelentkezés:
2014-03-10 10:45:30

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Jól van CsepeLee fiú, elfogadom a véleményedet, mert normális hangnemben tetted meg, és nem támadóan! De azért szeptember óta ott van ez a hozzászólásom, és azóta még csak te védted meg! Nekem ez is azt jelenti, hogy a csillaga leáldozóban van! De szeresd nyugodtan!

CsepeLee fiú Hozzászólás ideje: 2010-11-06 11:50:46

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-08 12:10:44

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nem is nyomtam meg az elküldést. -.- Még annyit fűzök hozzá, hogy Lolát szinte minden korosztályból és mindkét nemből kedvelik. Rádiók kívánságműsoraiban szerepelnek a dalai. A többiek felé lenne egy kérdésem. Tudja valaki, hogy az Igazi Nő eredetileg milyen zenére készült? Annyit hallottam valakitől, hogy eredetileg nem Loláé. Úgy, mint az Álomtánc. De azt már nem tudom, hogy eredetileg mi a címe és kié.

CsepeLee fiú Hozzászólás ideje: 2010-11-06 11:40:02

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-08 12:10:44

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ice Man! Ne haragudj, de ha fogalmad sincs valakiről vagy valamiről, és nem kedveled a szóban forgó előadót, akkor ne komizz! Manapság Lola az egyik legnormálisabb és legtehetségesebb magyar pop-rock énekesnő. Rengeteg díja van, rengetegszer volt a slágerlisták élén, aranylemez-kitüntetést kapott, és többször szerepel címlapokon.

Ice Man Hozzászólás ideje: 2010-09-22 18:50:00

Utolsó bejelentkezés:
2014-03-10 10:45:30

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Hát hogy a legeslegjobb énekesnő lenne, az igencsak erősen megkérdőjelezhető! Mert sehol sincs! Se a magyar zenei tv slágerlistáján, se a lemezeladási adatok 40-es listáján, se a rádiók játszási listáján! Hát hol van? De ez a sok új őstehetség, aki mostanság feltűnik a különböző tehetségkutatókban, ők kirobbanó, erőteljes hangokkal rendelkeznek. Lolácska elbújhat mögöttük! Járjon is énektanárhoz, mert iszony szüksége lesz rá, ha ilyen hangok mellett akik most tűnnek fel, meg akar maradni a popszakmában! Felkötheti a gatyáját!!!

lola fanocska Hozzászólás ideje: 2010-09-19 08:56:47

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-26 09:15:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

imádom LOLÁT ő a világ legeslegjobb énekesnője!!!!!!!!♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ És én vagyok a legnagyobb rajongója!!!!♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫

timcsoooo Hozzászólás ideje: 2010-09-08 13:50:17

Utolsó bejelentkezés:
2011-08-28 19:06:15

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

celetem lolat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az egyik legjobb enekesno :-*

Kincsőenikő Hozzászólás ideje: 2010-08-05 19:06:39

Utolsó bejelentkezés:
2010-08-30 15:24:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

tök jo ez a szám is...:DDDpussy! Lolát is imádom

!!!Shakira!!! Hozzászólás ideje: 2010-08-02 11:30:52

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-30 21:34:21

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

.......Lola....It's a beautiful sing .........Gratuleson♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ Kiss:Shakira

Katalin_n ♫♫♫ Hozzászólás ideje: 2010-07-17 06:37:54

Utolsó bejelentkezés:
2010-07-17 08:27:56

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Egyik kedvenc zeneszámom! Olyan szép a dal,a táj, a hangulat! AAA! Nem kedvencem Lola, de szerintem nagyon szép hangja van. Minden jót! Katalin_n ♫♫♫

supergirl95 Hozzászólás ideje: 2010-05-25 06:04:12

Utolsó bejelentkezés:
2010-06-07 13:32:54

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

úgy imádom ezt a számát olyan jó annyira szép szám a többi is jó de ez nagyon érzelmes szép-szép elismerésem

Szidoci Hozzászólás ideje: 2010-05-13 08:01:13

Utolsó bejelentkezés:
2010-05-13 09:44:40

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Imádom ezt a számot,nagyon szép mikor meghalottam nagyon elérzékenyültem..

Negrocsajszi Hozzászólás ideje: 2010-05-08 10:51:05

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-30 21:57:21

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

ez a szám annyira megható...most jöttem össze valakivel és nagyon tetszik ez a szám, ha vele vagy nélküle de elsírom magam :') "Gyere velem, vezess át az életen, szerelem. Gyere velem, utam járd hogy végtelen, ne legyen! Gyere velem, veled másnak képzelem, szerelem. Hát gyere velem! Kérlek mond hogy, igen!"

may98 Hozzászólás ideje: 2010-04-25 12:01:41

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-29 11:54:34

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

szeretem ezt a számot....a klipp is elég jó szeretem ezt a filmet mert ugye ez a tibor vagyok hódítani akarokból van...álati egy magyar film

may98 Hozzászólás ideje: 2010-04-25 11:55:56

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-29 11:54:34

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

szeretem ezt a számot!!! nem lehet megunni!!!

Kisgirl Hozzászólás ideje: 2010-04-24 16:56:49

Utolsó bejelentkezés:
2010-04-24 18:52:03

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nemrég hallottam ezt a számot a rádióban.A volt barátom jutott eszembe !Hiányzik nekem nagyon.Megkönnyeztem ezt a számot.Hihetetlen érzés volt. Amikor ezeket a sorokat hallottam: ááááá ,,Nem akartam azt, hogy túlszeressél Mire jó, ha nem tarthat örökké De nem akartam elfordulni Tőled s elhinni, hogy nem lesz többé folytatás, csak búcsúzás." ,,Nem akartuk azt, hogy így legyen. De külön útra tértünk hirtelen. Ki vigyáz majd ránk, ha messze mennénk, útvesztőben kóborolva, merre jársz? Már nem találsz." Ezek a sorok annyira kapcsolódtak hozzánk.... :'(

fanici4 Hozzászólás ideje: 2010-04-19 11:43:52

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-23 16:13:11

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

szerintem tök jo ez a szám!

CsZsófi Hozzászólás ideje: 2009-12-06 17:35:09

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-24 10:38:02

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ez nagyon szép szám és ha valaki így ki dudja fejezni az érzéseit az fantasztikus és mély tisztelet elötte! Gratulálok!

mona_-1010 Hozzászólás ideje: 2009-11-21 15:33:53

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-21 16:27:30

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

"Babakék körmöm száradhat még." : D

mona_-1010 Hozzászólás ideje: 2009-11-21 15:31:38

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-21 16:27:30

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

*-* imádom ezt a számot L :D

zolika1 Hozzászólás ideje: 2009-11-06 16:32:57

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-04 10:01:10

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Zúg,zörög a hajszárító lalalalala

zolika1 Hozzászólás ideje: 2009-11-06 16:31:16

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-04 10:01:10

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

A Lola új száma a legjobb:)

Nyuszika16 Hozzászólás ideje: 2009-10-17 13:33:23

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-31 15:59:16

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

szerintem nagyon jó lettt!!!!!♥♥

Supli Hozzászólás ideje: 2009-08-23 20:01:44

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-13 08:29:37

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

ÁÁÁ Imádom ezt a kis nem is tudom mitxD

Cicaa97 Hozzászólás ideje: 2009-08-07 14:26:01

Utolsó bejelentkezés:
2011-01-19 17:08:58

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

De ezt a számát a Steiner Kristófról írta? Csak mert premier pláne, meg Özge, nem ?

manoo14^^ Hozzászólás ideje: 2009-08-07 11:46:50

Utolsó bejelentkezés:
2010-09-28 17:37:12

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nagyon is szépen énekel Lola(: (L)imádom a hangját(L) nem tudom miért ítélik egyesek,menjenek el egy tehetségkutatóba hátha nyernek és lesöprik Lolát,amit kétlek.Ízlések és pofonok,van akinek nem tetszik,de azért még nem kell elítélni:) És ez a szám...gyönyörű,szívszorító.A kedvenc számom Lolától:D

.Vikii. Hozzászólás ideje: 2009-08-02 18:00:37

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-02 19:57:44

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Szerintem Lola igenis szépen énekel:) Nekem semmibajom vele! Amiről énekel az is igaz! Szerencsére én nem tapasztaltam meg,hogy elhagyjon az anyukám... vagy netán meghaljon.:( Én szerencsés vagyok!! De ő nem volt az.:( Akinek nem tetszik Lola hangja az az ő véleménye... én nem ítélem el.:)

mimii. Hozzászólás ideje: 2009-07-04 10:55:03

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-04 12:50:01

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lola - Ne szólj! imádom<3 imádom Lolát is<3 'LL élőbenł imádom.<3 örökké'LL

dodesz999 Hozzászólás ideje: 2009-06-25 16:57:41

Utolsó bejelentkezés:
2012-04-23 10:57:51

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Esh95, meg van az örökké nem eshet című száma is?!?!és ha igen,akkor elküldenéd?! [*** moderálva ***] az emailom,oda válaszolj,aztán msn cimet cserélünk ha esetleg áttudnád küldeni:) előre is kösz:)

Kriszti90 Hozzászólás ideje: 2009-06-24 08:47:17

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-07 16:07:42

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lola számai nagyon jók!!! De ez.. Sztem Lola amikor felénekelte ezt a számot nem volt teljesen a toppon:S:S Jó mondjuk még egy kicsit fiatal is volt! DE attól függetlenül nem rossz.

esztikehh(: Hozzászólás ideje: 2009-06-20 19:50:55

Utolsó bejelentkezés:
2009-06-20 21:48:55

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Maga a szám jóó sztem. Lolát is kedvesnek találtam addig még nem találkoztam vele élőben. Teljesen más:S de sztem a számai jók!:D

Dórica26 Hozzászólás ideje: 2009-04-09 10:32:02

Utolsó bejelentkezés:
2017-05-22 00:31:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Szerintem jó amit leírtál ide Esh95!!! Többször is meghallgattam, de mindig ezt hallottam! Úgyh sztem ez a jó!

Dórica26 Hozzászólás ideje: 2009-04-09 10:30:49

Utolsó bejelentkezés:
2017-05-22 00:31:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Dórica26 Hozzászólás ideje: 2009-04-09 10:30:31

Utolsó bejelentkezés:
2017-05-22 00:31:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ez nagyon szívszorító!

Dórica26 Hozzászólás ideje: 2009-04-09 10:26:13

Utolsó bejelentkezés:
2017-05-22 00:31:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Én naon szeretem Lolát! Sztem ez a száma naon jó!!!!

cicahhbaba Hozzászólás ideje: 2009-03-25 17:02:57

Utolsó bejelentkezés:
2009-06-19 20:55:43

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

sziasztok!Lolának csak néhány számát halottam,de ezek is jók.Néhány nagyon is szar:s

Esh95 Hozzászólás ideje: 2009-03-17 17:16:23

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-08 19:28:54

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nekem meg van a Ne szólj ! című száma,...az egész cd-je reni 1211 e-mail [*** moderálva ***]

Esh95 Hozzászólás ideje: 2009-03-17 17:14:53

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-08 19:28:54

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Hy :) Én nagyon szeretem Lolát,és pl. nagyon szép dolog ,hogy soha -soha nem playback-el,csak Cometen,de ott mindneki :D Majd most lesz a Mama című klipje,na annak leírtam a szövegét,de valaki javítsa ki ,mert az elején ezt érteni: Ha fáztam,hóban térdig vízben de valami mást mondd..nah mind1 pussz

Tünííkebaba Hozzászólás ideje: 2009-03-01 10:05:24

Utolsó bejelentkezés:
2009-03-31 19:52:22

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Szijasztok! Én nem szeretem Lolát,de a legújjabb száma az tutii:)

reni1211 Hozzászólás ideje: 2009-02-07 18:55:14

Utolsó bejelentkezés:
2009-03-12 19:28:23

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Valakinek megvan Lolától a Ne szólj c. száma? nagyon szeretném megkapni, nem tom sehonnan se letölteni. Ha valakinek megvan az legyenszíves küldje át az e-mail címemre. E-mail címem: [*** moderálva ***]

Biczóklány Hozzászólás ideje: 2009-02-04 16:52:46

Utolsó bejelentkezés:
2015-08-31 11:17:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Szerintem akinek nem tetszik az ne szóljon egy szót se de ha mégis akkor ne durvát mert bárki akármit is mond Lola MINDIG jó énekes lesz!

Zsófci Hozzászólás ideje: 2009-01-25 15:48:23

Utolsó bejelentkezés:
2009-05-23 14:21:49

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Akkor meg minek nézed meg hogy mi van itt? Tartsd meg magadnak a hülyeségeidet! Mért akkor kit szeretsz? Melyik előadót? Egy részeg disznót?

Biya Hozzászólás ideje: 2009-01-10 18:17:22

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-10 19:12:10

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Fúúj de utálom Lolá! Kényes ribanc. Ajjjj úgy utálom..föhh

xXxLiliputxXx Hozzászólás ideje: 2008-12-23 17:00:46

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-23 17:47:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

véleménye a(z) 'Az én életem,toa szállt' című szövegről: Szerintem,ez egy nagyon jó dal,csak kár,hogy nincs klipp hozáá..:( Aki akar,felvehet msn-re: [*** moderálva ***] [*** moderálva ***]

ruby Hozzászólás ideje: 2008-12-11 20:33:41

Utolsó bejelentkezés:
2009-03-22 11:31:06

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

sziasztok!akinek meg van ez a szám lécci lécci vegyen fel msnre és küldje [*** moderálva ***] is köszönöm

Sandy177 Hozzászólás ideje: 2008-11-29 16:20:29

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-04 16:59:16

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nagyon teccik ez a dal, és imádom LoLát!!!!!!!Sztem ez az egyik legjobb dala!!!!!!!!XDXDXDXD

gabesz1202 Hozzászólás ideje: 2008-11-22 09:38:41

Utolsó bejelentkezés:
2012-05-11 20:55:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Valaki tudna nekem jó sok Lola számot küldeni erre az e-mail címre: [*** moderálva ***] neki ha valaki tudna nekem küldeni imádom lolát!!!Előre is köszönöm!!

Biczóklány Hozzászólás ideje: 2008-09-18 19:51:24

Utolsó bejelentkezés:
2015-08-31 11:17:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Tök jó Lola de nem minden száma jó!!!!!!!!(SAJNOS!) De különben tök jó!!!!!

Kata1314 Hozzászólás ideje: 2008-09-13 19:44:04

Utolsó bejelentkezés:
2008-10-19 18:54:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ha vkinek van kedve jönni Lola koncertre akk Balkányba a helye!Koncert ideje:2008 szeptember 20-a 16:00-tól!!Aki el akar jönni az vegyen fel [*** moderálva ***] nah puxxxxxxx

NTX Zsófi Hozzászólás ideje: 2008-09-01 19:36:39

Utolsó bejelentkezés:
2008-09-01 19:33:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

"Kedves" Jennyke Tyler Lola egyszer sem mondta, hogy emós. Ha meg utálod nem kell ránézni és foglalkozz akkor mással. Bár ha őt nem szereted nem tudom, hogy ki jobb nála. Na jó, talán a No Thanx, de más már nem. Hagyd őt békén és tartsd meg a hülye beszólásaidat magadnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katyusa Hozzászólás ideje: 2008-08-14 21:52:03

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-21 15:19:01

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

A Steiner Kristóf indiai herceg?Ahhoz szerintem mélyebb hang,sötétebb szem és bőr kéne.

Jennyke Tyler Hozzászólás ideje: 2008-08-09 01:07:20

Utolsó bejelentkezés:
2012-06-23 20:37:04

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lola???pfff:D de utálom!!koppintós kis ribi és azt mondja hogy emo mikor egyeltalán nem az de mindegy:D

göcsei martina Hozzászólás ideje: 2008-07-28 12:57:13

Utolsó bejelentkezés:
2008-07-28 12:51:54

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sztem meg a LOLÁNÁL a Nótár mary sokkal jobb de azért lola is jó+!!!

Koby :-) Hozzászólás ideje: 2008-07-23 16:58:43

Utolsó bejelentkezés:
2009-02-01 19:01:09

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Én is szeretem Lolát...de Avriltől jobb senki sem lehet! Ez tény! xD :-) Ennyi"

Teresa Hozzászólás ideje: 2008-07-10 15:44:57

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-06 17:01:04

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ja és még annyi, hogy azért nem látszik a javítás, mert elbírálás alatt van vagy valami ilyesmi!

Teresa Hozzászólás ideje: 2008-07-10 15:43:43

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-06 17:01:04

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Kijavítottam úgy ahogy gondoltam, hogy jó lesz! Így van kíjavítva:Itt akad szép és jó.Bajódás rám vár! stb. Remélem így jó lesz de ha nem lécci javítsa már ki az aki tudja pontosan :D Köszi

bibi1994 Hozzászólás ideje: 2008-07-02 10:28:16

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-01 17:47:21

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Tényleg van benne hiba!! Mert: Itt akad szép és jobb a jónál rád vár!!

DottyBaba Hozzászólás ideje: 2008-05-27 18:39:17

Utolsó bejelentkezés:
2013-01-23 19:29:44

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Szerintem nincs is elírva...tök jól van...:)

Cynti Hozzászólás ideje: 2008-04-27 17:20:39

Utolsó bejelentkezés:
2012-06-10 11:57:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

az ünnepelj ma velünk szövege össze-vissza van írva!!! Valaki írja már át rendesen!!!!!!

Dungeee Hozzászólás ideje: 2008-04-19 11:25:00

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-24 00:08:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Vki át tudná nekem küldeni msn-en az Ünnepelj ma velünk!- c. számot? Nagyon fontos lenne! Címem: [*** moderálva ***] Előre is köszi all

i.bianka Hozzászólás ideje: 2008-03-03 19:52:41

Utolsó bejelentkezés:
2008-10-29 23:25:18

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lécci, vki küldje el nekem a Legszebb nap című számát, amit az Eurovíziós dalversenyen énekelt. Köszi szépen előre is. Syasztok. Msn: [*** moderálva ***]

bibi1994 Hozzászólás ideje: 2008-02-24 08:39:50

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-01 17:47:21

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok el tudná küldeni vki nekem az Ez majdnem szerelem című dalt! [*** moderálva ***]

m.diana Hozzászólás ideje: 2008-02-21 22:35:34

Utolsó bejelentkezés:
2008-08-27 11:03:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

sziasztok már meg van a szám nem kell elküldeni!

m.diana Hozzászólás ideje: 2008-01-30 21:38:52

Utolsó bejelentkezés:
2008-08-27 11:03:24

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Énis nagyon szeretem Lolát!Én is voltam már koncerten!Valakinek nincs meg az ünnepelj ma velünk című száma?Ha megvan akkor elkülditek lécci msn-en? A címem: [*** moderálva ***] előreis köszönöm szépen! pucca!!:D:D

BeauTity Hozzászólás ideje: 2008-01-27 14:35:19

Utolsó bejelentkezés:
2008-03-17 16:49:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Én is nagyon szeretem Lolát, igaz azt nem mondanám, hogy mindennap őt hallgatom...:P:P Még nem találkoztam vele élőben, de szerintem nagyon kedves lehet, és nem értem, miért bántják annyian...:S:S Na de mind1! Amúgy én is imádom a számait!!!! :D Hajrá Lola fanok:P

katonafanka Hozzászólás ideje: 2008-01-02 11:47:25

Utolsó bejelentkezés:
2008-01-02 11:36:14

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Én nagyon szeretem Lolát,minden nap hallgatom,nekem legjobban a mozdulj már tetszik.:):):):):):)

melissa9898 Hozzászólás ideje: 2007-12-26 14:46:36

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nos, én nem hallgatok Lolát, mert nem az én stílusom (dehát demokráciában élünk, elvileg, szal mindenki azt szeret és nem szeret amit akar...) Azonban szerintem nagyon meghitt ez a szám, s igen lehet karácsonykor hallgatni ezt, szerintm ha valaki megnézi a szöveget, látja hogy azért figyeltek a karácsonyi szellemre...

ördög69 Hozzászólás ideje: 2007-12-22 09:21:28

Utolsó bejelentkezés:
2007-12-22 09:16:23

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sztem is jó szám és olyan aranyos mert látszik h azért Lola a barátaival van!Én is voltam már Lola koncerten tényleg aranyos és kedves!:)

i.bianka Hozzászólás ideje: 2007-12-17 18:02:53

Utolsó bejelentkezés:
2008-10-29 23:25:18

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lécci, vki küldje el nekem az Ünepelj ma velünk című számát? nagyon szeretem, és nagyon kéne! Előre is köcce... msn: [*** moderálva ***]

Cynti Hozzászólás ideje: 2007-12-16 17:20:45

Utolsó bejelentkezés:
2012-06-10 11:57:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Hello! Vki nem tudja átküldeni nekem msn-en az ünnepelj ma velünk c. számot?? Aki át tudná küldeni, az légyszi vegyen fel nyugodtan: [*** moderálva ***] is köszönöm!!

ildike129 Hozzászólás ideje: 2007-12-15 22:34:55

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-14 22:27:39

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Csütörtökön voltam Lola koncerten. Egész csütörtökig nem sok jót gondoltam Róla. A koncerten az első sorban tomboltam, énekeltem, sikítoztam. Utána közös képet csináltunk. Lolát egy nagyon közvetlen, kedves lánynak találom. i129

Csi-csi Hozzászólás ideje: 2007-12-11 17:43:35

Utolsó bejelentkezés:
2007-11-27 19:59:53

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok!! Szerettem volna letölteni Lolától ezt a számot, de sajna nem sikerült!! Nem tudna vki nekem segiteni?? Köszi! E-mail címem: [*** moderálva ***] címem: [*** moderálva ***]

@baba@ Hozzászólás ideje: 2007-12-09 20:05:13

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

nem kell szeretni Lolát de evvel csak magadat járatod lee,hogy le ribancozod..

Nicy93 Hozzászólás ideje: 2007-12-01 15:33:41

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-10 10:46:45

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Kezdjük ott. hogy nem is rocker másrészt Te meg nem tudom mit szeretsz, azért mert nem szereted Lolát nem kellene piszkálni. Inkább örülné annak. hogy van aki szereti.

Hella,monti Hozzászólás ideje: 2007-11-29 13:25:50

Utolsó bejelentkezés:
2009-10-31 14:34:17

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Fúúú de utálom ezt a kis ribancot!Ennyire vak Magyarország,hogy nem veszik észre a "csinált" sztárokat!Nem kölünös,hogy elöszőr ilyen kis Álomtánc meg ilyen idióta számai voltak,most meg nagy rocker meg punk?!Attól,mert 1x meghallgatott egy Tokio Hotel még nem lesz [*** moderálva ***]

ádám Hozzászólás ideje: 2007-10-24 14:54:29

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-10 14:47:11

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

nektek elindul?

ádám Hozzászólás ideje: 2007-10-24 14:54:02

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-10 14:47:11

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

nekem ez a szar nem indul el !

@baba@ Hozzászólás ideje: 2007-10-12 15:59:44

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Syasztok!Én mondok egyszerűbbet regizetek a www.pirateclub.hu.-un és az egész albumot letölthetitek!

gy.kitty Hozzászólás ideje: 2007-09-29 13:09:21

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-17 15:10:56

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Ha valkinek megvnan a Párizs, London, Woodstock vár, légyszi vegyen föl msn-re és küldje el! Az msn címem: [*** moderálva ***] is köszi

Nicy93 Hozzászólás ideje: 2007-09-28 20:03:17

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-10 10:46:45

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Az e-mailt elfelejtettem :$ de kérlek titeket aki tudja küldje el nekem a [*** moderálva ***] email címere

Phoebe-Lili Hozzászólás ideje: 2007-09-19 20:52:28

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-11 21:55:27

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Szia csikemano! 1000000 köszönet és hála!!!

Nicy93 Hozzászólás ideje: 2007-09-14 18:56:38

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-10 10:46:45

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Akinek meg van a Close your eyes vagy csak a szövege küldje el nekem erre az e-mail címre (fontos lenne):)

gy.kitty Hozzászólás ideje: 2007-08-31 18:59:24

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-17 15:10:56

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

sziasztok!Nagyon szeretm ezt a számot!Ha valakinek megvan akkor légyszi vegyetek föl msn-re és küldjétek át!Az msn címem: [*** moderálva ***] is köszi!!!!!

csikemano Hozzászólás ideje: 2007-08-24 13:48:32

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Szia Phoebe-Lili! Lola a Párizs, London Woodstok vár címû számát írta egy Viva VJ-hez, névserint Steiner Kristófhoz! :)

natasa164 Hozzászólás ideje: 2007-08-23 17:44:02

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

sziasztok ha valakinek megvan lola élj a mának vagy a mozdulj már címû száma akkor az légyszi vegyen fel msn-re és küldje át nekem msn-címem: [*** moderálva ***] elõrre is kösszi

Phoebe-Lili Hozzászólás ideje: 2007-08-22 17:06:19

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-11 21:55:27

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Melyik aza szám, amit az egyik VIVA mûsorvezetõrõl írt???? Valaki megtudja mondani?? fontos lenne! légyszi segítsetek!!!! elõre is köszi!!

noncsi14 Hozzászólás ideje: 2007-08-21 14:43:58

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Olyan jó ez a szán nagyon szeretem légyszi ha valakinek megvan vegyen fel msn-re és küldje el nekem! msn-címem [*** moderálva ***]

edinaaa Hozzászólás ideje: 2007-08-20 11:58:37

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Ez a szám naon király!Imádom éjjel nappal ezt hallgatom!(nem szó szerint)

Helgaaaa Hozzászólás ideje: 2007-08-11 00:43:26

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nagyon szeretem ezt a számot szép emlékeket ébreszt bennem... ezért negyon örülnék ha vkinek megvan az felvenne msnre és elküldené nekem [*** moderálva ***] elõre is köszi:)

Lanamana Hozzászólás ideje: 2007-08-07 13:12:44

Utolsó bejelentkezés:
2008-09-28 18:18:28

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Lola legjobb száma ez!!:D

rürüke Hozzászólás ideje: 2007-07-24 15:24:38

Utolsó bejelentkezés:
2017-06-11 18:20:48

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok!Szerintem a Párizs, London, Woodstock vár címû szám nagyon jó!Pörgõs!Puszika:"Rürüke"

réka13 Hozzászólás ideje: 2007-07-14 12:40:06

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

EZ a legjobb száma és még a klipje is jóóóóó!!!!!!!!

Viri13 Hozzászólás ideje: 2007-07-10 22:32:41

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Nem máááár!!! Ezeknek a mai zenéknek mind ugyanolyan a szövegük, tök nyálas meg minden!!! Az agyamra megy...pedig 13 éves vagyok...!! Ráadásul Lola hangja szerintem nem olyan nagy szám...

galamb1994 Hozzászólás ideje: 2007-06-25 10:57:24

Utolsó bejelentkezés:
2010-08-23 17:55:43

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Sziasztok! Szerintem ez lett a legjobb a Lola szám!A többi is jó de szerintem ez lett a legeslegjobb!Én már voltam Lola koncerten is:P:D

Annababa04 Hozzászólás ideje: 2007-06-18 18:34:19

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Hát ha megfigyelitek a szöveget és belegondoltok tök igaz!!! Nagyon jól megfogalmazták ezt a dalt és nagyon jó a mondanivalója!Pusz nektek

LC Baby Hozzászólás ideje: 2007-06-09 15:49:50

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Jajjde imádom ezt a leányzót:)

TrabiWRC Hozzászólás ideje: 2007-06-04 00:20:59

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-22 19:43:26

Véleménye a(z) "Lola" előadóról:

Innen le is tölthetõ kifogástalan minõségben: www.lolafanclub.info -> videók/klipek/Mozdulj már! Van ennél sokkal jobb zenéje is sztem, nem értem miért errõl csináltak klippet:S

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább