Kovács Kati

Zenei irányzat: Rock-Pop-Dzsessz
Albumok: 6 db
Megtekintve: Ma 27, összesen 42757 alkalommal

Bemutatás:

Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnő-előadóművész, színművésznő, szövegíró, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb és legtehetségesebb, élvonalbeli énekesnője. Közel 50 éve tartó karrierje során számos állami és szakmai kitüntetéssel elismerték.

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, nevéhez a hatvanas évek óta nagyon sok siker fűződik, több millió lemezét adták el. A legsokoldalúbb magyar énekesnő. Zenéjét számos műfaj alakította, a rock a dzsesszen keresztül a disco, blues, rockopera és a klasszikus popzenei stílus egyaránt . Albumait vegyes visszajelzések követik, erőteljes énekhangját legtöbbször elismerés fogadja. Nemzetközileg is a legelismertebb és legnépszerűbb könnyűzenei énekesnő. Több alkalommal megválasztották az "Év énekesének" itthon és külföldön egyaránt. Európa és Ázsia számos országában adott koncertet, jelentek meg lemezei és dalai, többször járt Amerikában és Ausztráliában is. Összesen 102 magyar és 20 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 31 album és egy MAXI-CD-válogatás. 164 albumon szerepel még, valamint több mint 500 dal van a repertoárjában. Összesen 284 hanglemezen hallható a hangja. Első lemezfelvétele még 1965-ben készült (Sóhaj), azóta folyamatosan jelennek meg lemezei. A zenei eredmények mellett sikereket ért el a dalszövegírásban és a filmművészetben is, eddig több mint 20 filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Több mint ötven dalának ő a szerzője. Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb női énekese.

Biográfia:

Magyarország, második világháború végén született nemzedékének legtehetségesebb, meghatározó énekesnője. Élete első húsz évét Egerben töltötte. Középiskolás korában kezdett megismerkedni a zenével.
Karrierje közel ötven éve, 1962-ben kezdődött, mikor elindult gimnáziumi amatőr zenekarával az egész országot televízió elé ültető „Ki mit tud?” elnevezésű vetélkedőn. Nyers és karakteres hangja, előadásmódja miatt a zsűri először eltanácsolta. 1963-ban megkapta első filmszerepét amit egy vetkőzős jelenetet nem fogadott el, de a film főcímdalát Ő énekelte. 1964-ben szerepelt a Magyar Televízió által közvetített vetélkedőműsorban, ahol Eger városát képviselte.

1965-ben robbant be a magyar könnyűzenébe, amikor másodszor elindult a „Ki mi tud? - on. A versenyt már megnyerte és Ő lett az „Év hangja”. Tanulmányait a Bartok Béla Zeneművészeti Főiskola dzsessz tanszakán folytatta. 1966-ban sikerszéria tovább folytatódott. Előadóművészi tehetségét mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a magyar táncdalfesztiválok történetének első győztese lett. 1966-ben megjelenik első lemeze. Ezt követően még kétszer lett első helyezett, tehát összesen háromszor, ami a női előadók közül egyedül neki sikerült! A beatkorszak egyik legsikeresebb énekesnője. Számos dalt, albumot készített három korszakalkotó együttessel (Illés – Metro - Omega).

Fesztivál győzelme után filmszerepeket ajánlottak neki. Néhány év leforgása alatt több mint tíz filmben szerepelt, legtöbben főszerepet. 1968-ban a Filmszemlén, Mészáros Márta rendezte Eltávozott a nap és Bacsó Péter rendezte Fejlövés című filmekben nyújtott alakításáért az év legjobb színésznőjének választották. Filmekben olyan színésznagyságokkal dolgozott, mint Ruttkai Éva, Törőcsik Mari, Latinovits Zoltán vagy Kállai Ferenc.

Kovács Kati az 1960-as évek végétől óriási sikereket ért el külföldön is. Bejárta az egész világot kivételes hangjával számos nemzetközi versenyen kápráztatta el a közönséget. 1972-ben Drezdában megnyerte a Nemzetközi Dalfesztivált. Ugyan ebben az évben, Írországban győzött a világ egyik legnagyobb nemzetközi dalversenyén az európai Castlebar Song Contesen. Ez a verseny, hasonló műsor volt, mint ma az Eurovíziós Dalfesztivál. 1974-ben Németországban legnépszerűbb külföldi énekesnőnek, Angliában a Music Week című popzenei szaklap The Star of the Year (Év sztárjának) választják. Németországban akkora népszerűségnek örvendett, hogy öt önálló televíziós műsort készítettek neki, majd 1976-ban ismét az „Év énekesnője” lett. Számtalan televíziós műsor készült vele még Lengyelországban és Bulgáriában. Koncertezett egész Európában és Szovjetunióban, többször járt Amerikába is.
1970-től mint az ország egyik legelismertebb előadóművészének sorra jelennek meg albumai. 1972-ben ismét győzött a Táncdalfesztiválon, az Add már, uram, az esőt c. dallal, melyet évtizedekkel később Christina Aguilera is feldolgozott. 1973-tól az LGT-vel készíti albumait, rengeteget járt Európában, sorra jelentek meg albumai Németországban is, NSZK-ban megjelent dalai listavezetőek voltak.

Kovács Katitól nem állt messze a humor, a kabaré műfaja sem, így sokat dolgozott Hofi Gézával és Koós Jánossal. 1976-ban elkészítették a Kell néha egy kis csavargás c. zenés rádiós musicalben és 1976-ban animációs zenés filmje, a Megalkuvó macskák is óriási siker volt. Ők hárman alkották a zenés paródia műfaj első trióját.

1977-től egy új időszak indult, először a V’73, majd az Universal együttes lett a kísérő zenekara. 1978-ben Szörényi Levente és Adamis Anna dalaiból készült nagylemeze jelenik meg. Az énekesnő egyetlen betiltott albuma, amit a Hanglemezgyártó Vállalat politikai és üzleti okokból levett a polcokról.

A 80-as évektől Demjén Ferenccel és a V’Moto-Rockkal készíti lemezeit. 1981-ben harmadszorra is elvitte a pálmát a Tánc- és Popfesztiválon. A Táncdalfesztiválok történetében Kovács Kati az egyetlen női előadó, akinek sikerült háromszor is megnyernie a versenyt. 1982-ben, Sztevanovity Zoránnal, bemutatták Játssz még! című közös duettjüket (amit a "zenészek himnusza"-ként szokták emlegetni), majd közös turnéra is mentek. 1984-ben bemutatták első videoklipjét. 1985 decemberében részt vett a magyar Élő segély Afrikáért című óriáskoncerten a Budapest Sportcsarnokban ahol a hazai rock- és popzene legjelentősebb alakjai léptek fel.

A 90-es években még mindig sorra jelennek meg lemezei. Az évtizedben több nagy koncertet adott a Budai Parkszínpadon, Erkel Színházban és a Budapest Kongresszusi Központban. Ebben az időben kivételes előadói képességét, színes egyéniségét olyan színházi darabokban kamatoztatta, mint az Attila, Isten kardja, Mechanikus narancs, vagy az István a király, valamint számos gyermekrajzfilm betétdalát énekelte, mint például a Robin Hood, A két tukán, Dot és a kenguru, Hugó a víziló, Álmodik az állatkert stb.

Az éneklés mellett dalszövegeket is ír. Eddig több mint ötven zenére írt verset. Egyik legismertebb dalszövegét 1995-ben írta, egy híres filmdal, melynek az előadója is egyben, óriási sláger lett itthon és a határon túli magyarok körében, a Vangelis1492 (Paradicsom meghódítása), Vangelis zenéjével. A dalhoz és a szöveghez a zeneszerző levélben gratulált az énekesnőnek. Dalszövegírói munkásságát az Artisjus Életmű-díjjal ismerte el.

1999-ben újra megjelent alakja a mozivásznon is, ezúttal önmagát alakította a Rosszfiúk című filmben. 1999–2002 között Haumann Péterrel vezette a Slágertévé című tv-műsort. A műsor a Magyar Televízió történetének egyik legsikeresebb műsora lett, hétről hétre közel kétmillióan követték nyomon a televízió képernyőjén.

2002-ben megjelenik 25. albuma: Gyere, szeress!. 2003-ban szerepel a Boldog születésnapot című filmben. 2007-ben ismét albumot ad ki Németországban. 2008. október 6-án a az ország legnagyobb koncerttermében, a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben harmadszorra adott önálló koncertet.

2008-tól állandó szereplője a Magyar Dal Napjának, valamint 2011-ben életéből kiállítás is készült Egerben. 2009-től a Qualitons együttes lesz a zenekara és 2010-ben országos turnéra indult. A '70-es, '80-as években hanglemezen kiadott stúdióalbuma közül 2011-ben tíz jelent meg CD-n új kiadásban.

Kovács Kati a kórtárs magyar zenei élet összes ismert nagy együttesével, zenekarával dolgozott együtt és készítette albumait, így az Illés, Metro, Omega, Locomotív GT, V’Moto-Rock, Hungária, Fonográf-együttesel. Dalait olyan élvonalbeli szövegírók munkája és kiváló zenészek teszik teljessé, mint Presser Gábor, Sztevanovity Dusán, Tolcsvay László, Demjén Ferenc, Lerch István, Szörényi Levente, Adamis Anna, Koncz Tibor, S. Nagy István és Szenes Iván.

Szólistaként több mint egy millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Kovács Katinak összesen huszonhárom magyar és három külföldi albuma, hetvenkettő magyar és tizenhat külföldi kislemeze jelent meg, több mint ötszáz dal van repertoárjában. Száztizennégy magyar és harmincnyolc külföldi albumon működött még közre. Összesen több mint 250 hanglemezen halható hangja. A magyar hanglemez kiadás történetében a művésznőnek jelent meg a legtöbb kislemeze. Több mint ötven dalának ő a szerzője.

Magas színvonalú zenei munkásságát eddig a magyar állam:
-SZOT-díjjal (1980)
-Liszt Ferenc-díjjal (1986)
- a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével (1994)
-a Magyar Köztársasági Érdemrend Tiszti- keresztjével (2011)
ismerte el.

Egyéb díjak, elismerések:
• Év hangja (1965)
• Év énekesnője (1966)
• 1968-as Filmszemlén az Év színésznője (1968)
• Arany Mikrofon-díj (1971)
• Év énekesnője (1974)
• Németország legnépszerűbb külföldi énekesnője (1974)
• Anglia- The Star of the Year (Az Év Sztárja)-díja (1974)
• Pop Mecss – Év énekesnője (1976)
• Németország Év énekesnője (1976)
• 1 milliomodik eladott lemez (1987)
• Danubius Rádió különdíja (1992)
• Záray-Vámosi Művészi Alapítvány Emlék-díj (2002)
• Artisjus Életmű-díj (2006)
• Budapest Főváros Díszpolgára (2011)
• Hungaroton - Pepita Arany Oroszlán-díj
• Állami Ifjúság Bizottság Díja
• Hatszor kapta meg a Magyar Rádió és Televízió elnökének Nívódíját
• Öt alkalommal tartották az év legjobb előadójának
• Több arany, dupla arany és platina lemez

Országos és Nemzetközi dalfesztiválokon, versenyeken elért helyezések, díjak:
• 1965 - Ki mit tud? - kulturális vetélkedőműsor - I. helyezett
• 1966 - Táncdalfesztivál - országos dalfesztivál - I. díj, Előadói-díj
• 1969 - Made in Hungary - könnyűzenei verseny - Előadói-díj
• 1972 - Táncdalfesztivál - országos dalfesztivál - I. díj, Előadói-díj
• 1972 - Drezdai Nemzetközi dalfesztivál - I. helyezett
• 1972 - Castlebar Song Contest - Nemzetközi dalfesztivál (Írország) - I. helyezett
• 1975 - Made in Hungary - könnyűzenei verseny - Előadói-díj
• 1976 - Made in Hungary - könnyűzenei verseny - Előadói-díj
• 1977 - Tessék választani - könnyűzenei fesztivál - I. helyezett
• 1978 - Tessék választani - könnyűzenei fesztivál - Előadói-díj
• 1979 - Tessék választani - könnyűzenei fesztivál - I. helyezett
• 1980 - Tessék választani - könnyűzenei fesztivál - Előadói-díj
• 1981 - Tánc- és popfesztivál - könnyűzenei dalverseny - I. díj, Előadói-díj
• 1988 - Tessék választani - könnyűzenei fesztivál - I. díj
• 1992 - Táncdalfesztivál - országos dalfesztivál - Előadói-díj

Filmszerepei:
• Ünnepnapok (1966)
• Fejlövés (1967)
• Eltávozott a nap (1968)
• A hamis Izabella (1968)
• Holdudvar (1968)
• A tűzön nincs átkelés (1968)
• Fényes szelek (1969)
• Elza kölykei (szinkron szerep) (1972)
• Örökzöld feketén-fehéren (1974)
• Hugó, a víziló (szinkron szerep) (1975)
• Ők ketten (1977)
• Miss Arizóna (1988)
• Kártyaaffér hölgykörökben (1990)
• Árnyakkal csatázva (1993)
• Rosszfiúk (1999)
• Boldog születésnapot! (2003)

Színházi szerepei:
• Mechanikus narancs (1991)
• István, a király (1992)
• Attila, Isten kardja (1993)

Kovács Kati - diszkográfia:
Albumok:
• Suttogva és kiabálva (1970)
• Autogram helyett (1972)
• Kovács Kati és a Locomotív GT (1974)
• Kati Kovács ( Németország, NDK ) (1974)
• Intarzia (1975)
• Közel a naphoz (1976)
• Kati ( Németország, NDK ) (1976)
• Rock and roller (1976)
• Csendszóró (1977)
• Életem lemeze (1978)
• Szívemben zengő dal (1979)
• Tíz (1980)
• Érj utol (1983)
• Szerelmes levél indigóval (1985)
• Kívánságműsor (1986)
• Kell néha egy kis csavargás (1989)
• Szólj rám, ha hangosan énekelek (1990)
• A Kovács Kati (1992)
• Megtalálsz engem (1992)
• Forgószél (1992)
• Love Game – Vangelis 1492 (1996)
• Különös utakon (Maxi CD) (1997)
• A magyar tánczene csillagai 2. (1999)
• Édesanyámnak szeretettel (1999)
• Kincses sziget (2000)
• Gyere, szeress (2002)
• Die groben Erfolge (Németország) (2007)
• Keresd meg azt a dallamot (2009)
• Találkozás egy régi szerelemmel (2011)
• Rock and Roller (2011)
• Mammy blue (2011)
• Átmentem a szivárvány alatt (2011)

Magyar Kislemezek:
• A festő és a fecskék
• A pesti férfi
• A régi ház körül
• A szerelem
• Add már, Uram, az esőt!
• Akinek nincs baja
• Akkor bizony furcsa világ lesz
• Álmodj kiskölyök
• Álom, mutasd meg nekem
• Aludnod kéne már
• Aranyhídon mentem
• Arcok a sötétben
• Árnyék
• Átmentem a szivárvány alatt
• Az én időm
• Babák
• Bár itt lehetnél
• Bolond az én szívem
• Bolond pár
• Csak az igazat
• Csupasz hold
• Csúzlis Tom
• Dalmát elégia
• De furcsa ez a világ
• Egy hamvas arcú kisgyerek
• Egy mákszemnyi szerencse
• Egy nagy szerelem
• Egy nyáron át
• Egy pesti vasárnap
• El bimbo ( I. változat )
• El bimbo ( II. változat )
• Elmúlás
• Elmúlt a nyár
• Én igazán szerettelek
• Ennyi kell
• Ezt az egyet akarom
• Fekete madár
• Felesleges esték)
• Fogsz te a fox helyett
• Free again
• Gyere el, ha bántanak
• Ha legközelebb látlak
• Hazudik a drága
• Hintáslegény
• Hívlak
• Hogy vagy pajtás?
• Hogyha elhagysz
• Hol parkoljak?
• Hol vagy, Józsi?
• Holnaptól nem szeretlek
• Hull a hó a kéklő hegyeken
• Indián nyár
• Így legyen
• Isten hozzád kedves városom
• Itt a világ vége
• Jaj, de hideg van
• Jaj, nem vigyáztam
• Jó lenne, ha táncolnál velem
• Jó szerencsét
• Johny and Mary
• Katicabogár
• Keringő ( Magány )
• Keserű a méz
• Kifulladásig
• Kötődés
• Légy mással boldogabb
• Love story
• Majd beszél a jég
• Mama Leone
• Mamy blue
• Még van időnk
• Mégis ő
• Megtalálsz engem
• Menetjegy
• Menjünk világgá
• Merre mentél tőlem?
• Miért nem sikerül
• Minden út érdekes
• Mindig ami új, az érdekes
• Mini, vagy maxi?
• Mit remélsz?
• Mondd, mi bajod van
• Most kéne abbahagyni
• Napfényes álom
• Ne akard őt elrontani
• Ne aludj el
• Ne gondolj rám!
• Ne lépd át a küszöbömet
• Ne vedd fel a telefont
• Neked se jó
• Nem leszek a játékszered
• Nem születünk százszor
• Nem tudjuk még
• Nézlek, amíg alszol
• Nina-nanna
• Nyújtsd a két kezed
• Oh, ha rajtam múlna
• Ráz a villamos
• Rézkilincs
• Rock tanóra
• Rózsák a sötétben
• Soha többet
• Szerelemben soha nincsen igazság
• Szeretném
• Szívkirály
• Szomorú ló
• Találkozás egy régi szerelemmel
• Te kékszemű
• Tedd boldoggá
• Többé ne telefonálj
• Úgy szeretném meghálálni
• Úgy, mint ő
• Ugyanez az utca
• Ugye szép?
• Újra otthon
• Veszíteni tudni kell
• Vihar után
• Voltam már jó, rossz

Külföldi kislemezek:
• When the gypsies sing and dance tonight / The park in the city (Ausztria)
• Zigeunerliebe (Ausztria)
• Jaj, nem vigyáztam (Bulgária)
• Solang' es Liebe gibt / Ein Tag im September (NSZK/Ausztria)
• Jahr für Jahr / Wenn ich wüsste, dass es Liebe (NSZK)
• Sunday, Sunday / 悲しみに光さして (Van jó minden rosszban) (Japán)
• Wind, komm, bring den Regen her / Komm und laß uns gehn (NDK)
• Alles, was du gern hast / Sechnsucht (NDK)
• Dzisiejszy świat to (De furcsa ez a világ) (Lengyelország)
• Rock and roller (Lengyelország)
• I’m Free / Rock and roller (Lengyelország)
• Male mir, Sonne /Rock 'n Roller (NDK)
• Hej, finger weg / Es requet immerzu (NDK)
• Ha a dobs megengede (Lengyelország)
• You don't bring me flowers / Sweet little sixteen (NDK)
• Где ты, Ёжи? /Солнечный сон (Szovjetunió)

Kovács Kati közreműködött még százhúsz magyar, huszonöt német, kettő angol és egy bulgár, olasz, osztrák, orosz albumon.

Tagok:

Adamis Anna

szövegíró

S. Nagy István

szövegíró

Bágya András

szövegíró

Sztevanovity Dusán

szövegíró

Kovács Kati

ének, szövegíró

Kovács Kati dalszövegek (271 db):

1492 video

A festő és a fecskék video

A két tukán

A legszebb tévedés video

A legszebb tévedés video

A legtöbb nap video

A liftben video

A pesti férfi video

A régi ház körül video kotta

A régi srác video

A szerelem video

A történtek után video

A zene, az a bor video

Ablak nincs az emberen video

Adagio video

Add már, uram, az esőt! video kotta

Ahogy nőnek a gyerekek video

Akinek nincs baja

Alles was du gern hast (Van jó minden rosszban) video

Álmodj, kiskölyök (Házibuli) video

Altató video

Altató

Aludnod kéne már (Královnicka) video

Anya csak egy van video

Apák és anyák video

Aphrodité Gyermekei II. video

Aranyhídon mentem video

Arc a vonaton video

Arcok a sötétben video

Árnyék video

Átmentem a szivárvány alatt video

Az élet szép video

Az én hazám video

Az én időm video

Az eső és én video

Azok a szép napok

Azt csinálok, amit én akarok video

Babák video

Bakeliten nevelkedtünk

Bánt a fény video

Bár itt lehetnél video

Belépés nemcsak nyúlcipőben

Bolond az én szívem video

Bolond pár video

Búcsú video

Búcsúzni kell (Time to say goodbye) video

Csak félembererek voltunk video

Csendszóró video

Csodálatos élet (Wonderful Life) video

Csúzlis Tom video

Der Schaukeljunge / Hintáslegény video

Egy bolondos álom video

Egy hamvas arcú kisgyerek video

Egy nyáron át video

Egy szó a vége: szerelem video

Egyszer volt, hol nem volt (Kingston Town)

Éjszakáról éjszakára video

El ne hagyd magad

Elégia video

Élek, ahogy a többiek video

Életem lemeze video

Elfutok video

Elmúlt a nyár video

Elsodorhat messze a szél video

Eltávozott nap video

Elza kölykei (Szabadság a jelszavunk...)

Én és a vekker video

Én igazán szerettelek video

Én is

Én sohasem búcsúzom video

Ennyi kell video

Érj utol video

Ez lett a vesztünk video

Ezerszer és még egyszer

Ezt az egyet akarom video

Fehér karácsony video

Fehér karácsony (White Cristmas) video

Fekete madár video

Fémzene video

Forgószél video

Gőzmozdony video

Gyere el, ha bántanak video

Gyere, szeress video

Gyerekszemmel (Un jour, un enfant)

Ha a dobos megengedné video

Ha legközelebb látlak video

Ha minden elfogyott video

Hamis fény video

Hát így is jó

Hej, Finger weg

Hétrét szoknyás video

Hívlak

Hívlak ugyanúgy, mint máskor video

Hogyha elhagysz video

Hol parkoljak video

Hol vagy, Józsi? video

Hol van a tűz... video

Hol van az a rét...

Hol van az a rét... video

Hol van már? video

Holnap, majd holnap video

Holnaptól nem szeretlek video

Honvágy dal video

Hot Stuff video

Hová tűnik el a csillag video

Hugó, a víziló video

Hull a hó a kéklő hegyeken video

Így legyen video

Im Fahrstuhl (A liftben) video

Ima (duett Szörényi Leventével) video

Indián nyár video

Intarzia video

Isten hozzád, kedves városom video

Jaj, de hideg van video

Jaj, de jó, hogy voltál! video

Jaj, nem vigyáztam! video

Játssz még video

Játszótér

Jó lenne, ha táncolnál velem video

Jó szerencsét! video

Jobb ez így nekem video

Johnny video

Johnny és Mary video

Katicabogár video

Kék farmer video

Kell, hogy emlékezz a múltra

Kérdés önmagamhoz video

Keringő (magány) video

Keringő szél, beszédes szél... video

Kérlek, fogadd el video

Keserű a méz video

Ki vele

Kinek a szíve video

Kivel osztod meg az életedet? video

Kormos a tető

Kormos a tető (Kovács Kati)

Kötődés (Ölelj át...) video

Közel a Naphoz video

Különben Dühbe jövünk video

Lass mich (Volt egy őrült éjszaka) video

Láttalak egy lánnyal video

Láttalak egy lánnyal

Láttam, ne tagadd video

Legjobb volna elfeledni téged

Legtöbb nap video

Légy mással boldogabb video

Légy napfény video

Love Story video

Mama Leone video

Mammy blue video

Maradj még

Maradj még (Kovács Kati)

Marcipánföld video

Mégis ő

Megtanítlak élni

Menetjegy video

Merre mentél tőlem video

Miért legyek? video

Milyen ijedős lány video

Mindent, ami szép video

Mindig ami új, az az érdekes video

Mindig van valami baj veled video

Mindig veled video

Mintha video

Miss Arizona - Keringő (Magány) video

Mit csinlnánk a nagymama nélkül

Mit érdemel, mondd, az a bűnös video

Mit remélsz video

Mondd gondolsz-e még arra video

Most kéne abbahagyni video kotta

Most kéne abbahagyni video

Most kéne abbahagyni video

Mr. Ragamoffin

My Love video

Nálad video

Nálad lenni újra jó lenne video

Nálad lenni újra jó lenne

Napfényes álom video

Ne akard őt elrontani

Ne gondolj rám video

Ne is gondolj rám video

Ne lépd át a küszöbömet többé video

Ne sírj a tegnapért video

Neked és nekem video

Neked se jó video

Nekem biztos lesz egy fiam video

Nem kell már többé szerelem video

Nem kéne mondanom video

Nem leszek a játékszered video kotta

Nem tudjuk még video

Nézd a régi képen a lánykát video

Nimm‘ doch nicht so schwer (El ne hagyd magad)

Ninna Nanna video

Ohne liebe

Oly közel vagy

Oly közel vagy

Oly távol messze van hazám video

Öngyilkos káposzta video

Önmagam vagyok video

Összegyűrt levél video

Ráz a villamos video

Remélem azt video

Rézkilincs video

Rézmozsár video

Rock and roller video

Rock and roller (Kovács Kati)

Rock tanóra video

Rosszul sikerült a mi szerelmünk video

Rózsák a sötétben (Rose nel buio) video

Satellite

Semmim sincsen (2006) video

So wie er (Úgy mint ő) video

Soha ne sírj... video

Soha többet nem jövök video

Sóhaj video

Soll er erste Kuss der letzte sein video

Solveig dala video

Sorsom video

Sorsom (Kovács Kati)

Szabad vagyok video

Szalmaláng video

Szendvicsfiú video

Szép szavak video

Szerelemben soha nincsen igazság video

Szerelmünk tárgytalan video

Szeretném video

Szeretni kéne video

Színház az életem video

Szívemben zengő dal video

Szívfájdalom (It's Heartache) video

Szívkirály (Re di cuori) video

Szólj rám, ha hangosan énekelek video

Szombaton végre

Szomorú lány (River Deep - Mountain High) video

Szövőnők dala video

Szűk alagútban video

Találkozás egy régi szerelemmel video

Taníts meg élni video

Tanítsd meg a gyerekeket video

Te video

Te kékszemű video

Tedd boldoggá video

Tekeregér

Télutó video

Tíz év az úton video

Többé ne telefonálj! video

Túl hamar video

Úgy szeretném meghálálni video kotta

Úgy, mint ő video

Ugyanez az utca ez (1975) video

Ugyanúgy, mint más video

Újra otthon video

Uram, kár a szóért

Van ilyen video

Van jó minden rosszban video

Várlak video

Várlak

Várnék rád video

Veled bármikor (Love Game) video

Vésd bele a fába video

Veszíteni tudni kell video

Vihar után video

Volt egy őrült éjszaka video

Volt egy őrült éjszaka

Volt egy régi nyár video kotta

Volt egy régi nyár video kotta

Weil du mir fehlst video

Wer keine liebe hat

Where You Gonna Run video

Wind komm bring den Regen her/Add már Uram az esőt video


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

szubacsi Hozzászólás ideje: 2012-01-21 21:46:12

Utolsó bejelentkezés:
2012-01-21 21:48:17

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kovács Kati nem playbackkel, ezt igazolhatom. Mellette álltam, mikor énekelt, és beszélgettem vele, bele a mikrofonba.

terlasz Hozzászólás ideje: 2010-10-20 06:08:33

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-20 07:47:31

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Fura dolgot írsz, kedves Rózsa! KK-t nagyon sokszor hallottam élő koncerten és soha nem plébekelt. Elképzelhető, hogy komoly hangszálgyulladása lehetett. Néhány napja is fergeteges koncertet nyomatott a Qualitons kíséretében.

Rózsa Hozzászólás ideje: 2010-06-15 19:06:47

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-29 14:57:16

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kedves Pomázi Imre és Geri88: imádom Kovács Katit, és rettenetesen elszomorít, amit írni fogok, de nemrégiben itt koncertezett nálunk (Kolozsvár), és nem elég, hogy playbackről énekelt, de volt, hogy nem is egyszerre mozgott a szája a hanggal, magyarul mintha nem tudta volna a szövegeket... Nagyon sajnálom, kár, de még ha egyszeri esetvolt is, akkor is kiábrándító...

matyinos Hozzászólás ideje: 2010-04-27 04:52:49

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-07 18:48:58

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Nagyon jó Oliver Onions - Dune Buggy

Geri88 Hozzászólás ideje: 2009-04-07 10:37:44

Utolsó bejelentkezés:
2012-02-16 12:57:25

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Tényleg, beatboys, hülyeség, amit írsz, Kovács Kati nagy tehetség, igaz, hogy a szerzőinek is sokat köszönhet, de ez nyilvánvaló. Nagyon cseles, hogy "A hozzászólások email címet valamint dalok küldésére irányuló kérést nem tartalmazhatnak!", naaaagyon cseles!

Pomázi Imre Hozzászólás ideje: 2009-01-30 14:18:50

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-30 15:14:42

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kedves Beatboys! Én az ilyen kijelentésekkel vigyáznék. Gondolom te sokkal tehetségesebb vagy és sokkal jobb az énektudásod. Valószínűleg az alapján, amit írtál. Voltál te már Kovács Kati koncerten? Mert ha igen, akkor láthattad, hogy nem 10-20 an vannak ott. De biztos azért nézik az emberek, mert tehetsége és énektudása nincs. Mert a mai ifjú tehetségek, azok tudnak ám énekelni ugye? Majd ha valaki annyit le tud rakni az asztlra mit Kati, akkor majd lehet ilyet mondani. No csak ennyit akartam.

beatboys Hozzászólás ideje: 2009-01-30 14:07:50

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-06 13:25:18

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

kovács kati egri lány az egészségügyből került a showbusines-be sikereit elsősorban zeneszerzőinek köszönheti mint presser,szörényi.tehetsége és énektudása alapján ha most kapna esélyt nem lenne sikeres,de a dalai felejthetetlenek maradnak.

ippiaimi Hozzászólás ideje: 2008-11-15 22:40:52

Utolsó bejelentkezés:
2008-11-15 23:35:39

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Nekem is nagy kedvencem a Művésznő.Ha valaki eltudná küldeni nekem ezt a számot erre az e-mail [*** moderálva ***] .Nagyon megköszönném.Cserébe bármelyik számát eltudom küldeni.Előre is köszi.

szepko Hozzászólás ideje: 2008-09-23 20:52:42

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-07 20:57:20

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Három perc a kb 1500-ból,miért érdemes élni.

dduluoz Hozzászólás ideje: 2008-08-01 17:47:01

Utolsó bejelentkezés:
2008-08-01 17:39:02

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

sziasztok! keresek egy dalt, a címe :hány példányban kéne ahhoz éljek? ha valakinek megvan, kérem küldje [*** moderálva ***] (msnen is jó, ue. a cím)

zengőke Hozzászólás ideje: 2008-06-18 02:51:30

Utolsó bejelentkezés:
2009-02-02 20:33:37

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Sziasztok! Kérem küldje el valaki nekem ezt a számot, mert sehol sem találom.Sok sok évvel korábbi emlékeket idézett fel bennem,és nagyon szeretném hallgatni.Előre is köszönöm.Kérhettek tőlem más számot,szöveget is.A [*** moderálva ***]

Pomázi Imre Hozzászólás ideje: 2008-05-05 21:37:37

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-30 15:14:42

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

De, Kovács Kati énekelte az oly távol, messze van hazám című dalt, ami az "Édesanymának szeretettel" című albumon jelent meg. A youtub-on meg tudjátok nézni!

kolibri13 Hozzászólás ideje: 2008-05-02 10:02:10

Utolsó bejelentkezés:
2008-05-02 09:59:33

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

S.O.S. Sziasztok! Kérlek, küldjétek el nekem ezt a számot a [*** moderálva ***] címre... szertenék anyukámnak meglepetést készíteni vasárnapra! Sürgős lenne! Köszönöm szépen!

nagyeszty Hozzászólás ideje: 2008-04-29 12:45:27

Utolsó bejelentkezés:
2008-04-29 13:48:15

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

küldje már el vaLAKI A ÉNEKET AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMRE : [*** moderálva ***] vagy msn: [*** moderálva ***] felvehettek !!!!köszike!!!!!!!!!!

tavinarcisz Hozzászólás ideje: 2008-04-15 14:10:20

Utolsó bejelentkezés:
2015-04-08 10:30:19

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kovács Kati így, ilyen formában sohasem énekelte ezt a dalt.

kate920810 Hozzászólás ideje: 2008-03-28 16:35:15

Utolsó bejelentkezés:
2008-03-28 16:34:07

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

nagony szépen köszönöm ,h elküldtétek a számot :):)

kate920810 Hozzászólás ideje: 2008-02-10 17:20:45

Utolsó bejelentkezés:
2008-03-28 16:34:07

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Ez nagyon jó szám!! Esetleg valakinek nincs meg? El tudná küldeni? Nagyon megköszönném ,Cserébe tudok adni szinte bármilyne számot + többi Kovács Katis [*** moderálva ***] [*** moderálva ***]

Picu Hozzászólás ideje: 2007-12-01 08:23:24

Utolsó bejelentkezés:
2007-11-30 15:32:50

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

gábor33 nagyon ssépen köszönöm. az email [*** moderálva ***] gábor33 a hálám örök. KÖSZÖNÖM

gábor33 Hozzászólás ideje: 2007-11-30 22:19:45

Utolsó bejelentkezés:
2012-11-15 19:46:15

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Szia Picu! én el tudnám Neked küldeni az Indián nyár eredeti szövegét, de mi legyen a módja, ide a Kovács Kati hozzászólásokhoz mégsem akarom beszúrni? :)

Picu Hozzászólás ideje: 2007-11-30 15:49:12

Utolsó bejelentkezés:
2007-11-30 15:32:50

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Segitség! Az indián nyár francia eredeti dalszövegét keresem John Dassard-tól, mert karácsonyi ajándék lenne. Köszönöm

lacimester Hozzászólás ideje: 2007-09-28 04:19:30

Utolsó bejelentkezés:
2008-09-03 04:02:35

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

KEDVESEM!

noncsi14 Hozzászólás ideje: 2007-09-09 19:23:33

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

sziasztok! ha valakinek van valami LL Junior zenéje akkor légyszi küldje át nekem msn címem: [*** moderálva ***] elõrre is köszi

csimbum Hozzászólás ideje: 2007-09-06 15:39:39

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Nem rossz, de az Így legyen nekem jobban tetszik

zsoanka Hozzászólás ideje: 2007-09-01 11:43:24

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Én imádom ezt a dalt!!!!

mltrqq Hozzászólás ideje: 2007-07-23 14:09:49

Utolsó bejelentkezés:
2015-04-01 19:26:54

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

És a szöveg is két helyen más: nem "23 éves", hanem "20-szor 3 éves", ill nem "csajozós kedvem" van, hanem "bulizó kedvem van".

Pomázi Imre Hozzászólás ideje: 2007-07-23 10:35:25

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-30 15:14:42

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

szoszke_manoka: A Mr. Raggamoffin címû LL. Junior számot Kovács Kati adta elõ a Krém egyik mûsorában. Mint tudjuk ennek a mûsornak a lényege, hogy mindenki eldalol egy dalt a másik dalai közül. De amúgy Kovács Kati a Vasalatlanok címû filmben is rappel.

szoszke_manoka Hozzászólás ideje: 2007-07-13 18:55:28

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

A Mr. Raggamoffin nem KOVÁCS KATI száma,hanem LL.JUNIOR-é!!!

Gloria Hozzászólás ideje: 2007-07-11 23:08:58

Utolsó bejelentkezés:
2013-05-24 20:11:31

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kovács kati számai a legjobak a világon! Soha senki semien körülmények közöt sohasem ogja az õ számait ugyanugy elénekelni Kovács Katinak nagyon szép a hangja és a kedvenc számom az Úgy szeretném meghálálni! Anyukám vörösre sírta a szemát amikor anyák napján elénekeltük neki (énekeltem) mivel apa evet és bámulta a tv-t a nõvérem ordibált a szobába a bátyám...nos õ aztse tudom hogy él e még egész nap nem látom szal csak anyit Kovács Kati te vagy a legjobb!!!!

Pomázi Imre Hozzászólás ideje: 2007-07-02 08:34:42

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-30 15:14:42

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Forewer Kovács Kati! A legjobb énekesnõ, nem playback-re énekel, bármikor képes bármilyen dalt elõadni, dalainak száma közel 500 db. Nem is hiába kapta díjait, amit megérdemel, és remélem hamarosan lesz újabb lemeze. (Szólj rám ha hangosan énekelek - eredetileg õ énekelte és nem Hevesi Tamás - de a feldolgozása nem rossz, de a Rony féle Indián nyár az...rossz.....)

csimbum Hozzászólás ideje: 2007-06-30 13:59:33

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kovács Kati remek énekesnõ, a két legjobb lemeze, amiket a V'Moto-Rock zenészei jelesül, Lerch Demjén írtak!!!

Polgár D. Linda Hozzászólás ideje: 2007-06-03 14:50:57

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

De szép ez a szám...

közgés imi Hozzászólás ideje: 2007-05-04 18:38:56

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Kedvenc énekesnõm Kovács Kati, s itt összefoglalnék pár dalt. Szerintem a legjobb szerelmes Kovács Kati sláger: Találkozás egy régi szerelemmel, ezt kiegészíti a Nálad lenni újra jó lenne na meg az Ha legközelebb látlak, továbbá a Jobb ez így nekem és a Most kéne abbahagyni. A legmeghatóbb az Úgy szeretném meghálálni, ezt egészíti ki a Régi ház körül, ami már kissé nosztalgikus. 1492-Ez egy nagyon jó feldolgozás! Piedone=Trabant Kovács Kati feldolgozásában. A többi is nagyon jó, és még legyen több is.

evóóó126 Hozzászólás ideje: 2007-05-01 14:12:37

Utolsó bejelentkezés:
2011-08-16 23:02:30

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

A LEGSZEBB SZÁMA AZ HOGY:ÚGY SZARTNÉM MEGHÁLÁLNI NEKEM NAGYON MEG TETSZETT!!ÉS IGEN "SZÍVHEZ SZÓLÓ"

Polgár D. Linda Hozzászólás ideje: 2007-03-05 18:14:09

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Szép, szép, de a Komáromi Pisti- féle Adagio sokkal- sokkal szebb!!!!!!!!!!!!!

kismaci Hozzászólás ideje: 2006-12-04 14:30:39

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-30 21:30:58

Véleménye a(z) "Kovács Kati" előadóról:

Gyere, szeres.... :)

© 2015 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább