Wall Street

Zenei irányzat: Rock & Roll
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 33541 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

A zenekar 1995 elején alakult.

Tagok:
Tóvári Tibor - Basszusgitár
Gregus Miklós - Ének
Kupecz László - Ritmusgitár
Bogár Lajos - Dobok
Mayer Ferenc - Szólógitár


1995 nyarán a Tokaji Rock gyermekei táborban vettünk részt, ahol két számot rögzítettünk, amelyek felkerültek a Rock gyermekei válogatás kazettára.

1995 őszén a Civil Cirkusszal együtt az Irigy Hónaljmirigy vendégeiként a Petőfi csarnokban léptünk fel.

1996-ban elkészítettük az első hatszámos kazettánkat magán kiadásban a Bikini stúdióban. Hangmérnök: Vedres Joe

A zenei anyag stílusát tekintve a dallamos hard rock, illettve metál vonal közé sorolható, már ha egyáltalán be kell sorolni valahová.

A kazetta bemutatónk az E-klub kisszínpadán a Junkies előtt zajlott. Az első kazetta a kritikusok megítélése szerint jóra sikerült (Metal Hammer: 8 pont [Max. 10]). Végül is az akkori sajtó szinte összes zenével foglalkozó újságában szerepeltünk.

A 1997-es évben tagcsere történt a dobokhoz Bánfalvi Sándor került. A folyamatos koncertezés mellet elkészült a második hatszámos kazettánk, amely már kissé erősebb vonalat képviselt.

Az újabb anyagról a START iroda gondozásában megjelent válogatásra felkerült az egyik számunk, olyan előadók számai közé, mint pl.:Hooligans, Agnus Dei.

Az ezt követő időszakban a zenekar bejárta az ország nagy részét.Olyan zenekarok előtt illettve társaságában játszottunk mint pl.: Black Out, Carmen, P.mobil, Beatrice, Pokolgép, Omen, Pa Dö Dö, Nyers, Zanzibár, Love, Buldózer. Turnén szerepeltünk a Hooligans vendégeként, később a Junkies vendégeként.

A zenekarok közt igazán jó viszony alakult ki, amely a mai napig tart, így később is játszottunk vendégekként előttük. 1998 elején legnagyobb sajnálatunkra Bánfalvi Sándor dobosunk átigazolt a Neck Sprain zenekarba.
Dobos keresés után Sümegi Tamás került zenekarba. Ezután néhány hónapig még koncerteztünk, azután a csapat úgy döntött egy kis pihenőt tart.

Végül is 2001 elején kezdtünk újra játszani, a doboknál Ilisz Csabával, aki teljesen beilleszkedett a csapatba, s elmondhatjuk megtaláltuk a nekünk való dobost!
Elkészült 8-9 nóta, amelyek kb. Felére még ének, és szöveg kell!

A 2001-2010-es felállás:
Gregus Miklós - Ének
Tóvári Tibor - Bass
Ilisz Csaba - Dob
Mayer Ferenc - Gitár

Az újabb számokban zajokat, szintetizátor hangokat is használunk, a töményebb hangzás elérésére.
Úgy érezzük sikerült modernebb, ugyanakkor mégis dallamos zenét kreálnunk, legalábbis az eddigi visszajelzések ezt igazolják. A zene erősen modern hangzású, bővítve egy HD-vel effekteket szintetizátorokat használunk. Feldolgozásokat is játszunk :Sunrise Avenue, Metallica, AC/DC, Europe, Guns 'N Roses, Cult, stb....
A 3.Főnyeremény album után sajnos Csaba távozott a zenekarból.Helyét Szepesi Tamás vette át, aki 1 évig volt tagja a csapatnak.

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Farkas Bea Hozzászólás ideje: 2008-05-31 12:14:17

Utolsó bejelentkezés:
2008-10-24 22:42:25

Véleménye a(z) "Wall Street" előadóról:

Sziasztok! JÖN JÖN JÖN a 2008-as KÁRPÁTFESZT (Kárpát-medencei Magyar Könnyűzenei Fesztivál), ahol ők is fellépnek!!! Méghozzá az Úr 2008. esztendejének, június havában, annak is 27. és 29. napja között várható... Figyelem! Attention! Achtung! Atención! At'enţie! Perhatian! Közhírré tétetik az idei húrcincáló őrület fellépőinek névsora: BELMONDO, ZANZIBÁR, VARGA MIKLÓS BAND, GHYMES, MACHINE MOUSE, KALAPÁCS, LAZULALÁNC, KARTHAGO, BLUES ARCHIVE, WALL STREET, LORD és határon túlról: NEMEZ, TRANSYLMANIA, B-TERV, ROLE, NIA (...) Jegyek: Napijegyek: 1500 Ft Kétnapos bérlet: elővételben 1500 Ft , helyszínen 2000 Ft A jegyek árai tartalmazzák a valamennyi program és a szállás költségeit! Szállás elfoglalása 2008. június 27. 21:00-tól. Bővebb info a folyamatosan frissülő www.karpatfeszt.hu honlapon! Tehát lubickolj velünk a fesztiválhullámokban a Kárpát-medencében, Dabason, az ország szívében! És nem elfeledni, ha jún. 27-29, akkor K'feszt!

karbarbi Hozzászólás ideje: 2008-05-01 18:07:00

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-03 14:38:30

Véleménye a(z) "Wall Street" előadóról:

bettynaa! Én tudnék küldeni... A Rock & Roll c. albumuk megvan.

bettynaa Hozzászólás ideje: 2007-08-14 22:31:02

Utolsó bejelentkezés:
2008-03-03 22:48:31

Véleménye a(z) "Wall Street" előadóról:

Vki küldene nekem wall street számokat...?????????

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább