Superbutt

Zenei irányzat: Rock, Heavy metal
Albumok: 8 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 28992 alkalommal

Bemutatás:

A Superbutt 2000-ben alakult meg Budapesten és azóta 4 stúdióalbum került ki a kezeik közül angol nyelven, a Szájon át című EP magyarul, illetve a Music For Animals című dupla album 10 angol és 4 magyar számmal, valamint 3 feldogozással. Európa szerte több mint 500 koncerten vannak túl és olyan előadókkal is felléptek, mint a Clawfinger, az Ignite, a Pro-Pain, a Soulfly, az In Flames, a Prong, a Mucky Pup vagy a Rollins Band.

Biográfia:

A Superbutt jó néhány nyugat és kelet – európai országban letette már névjegyét koncertkörútjai és lemezmegjelenései során /Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Luxemburg, Ausztria, Oroszország Bulgária, Lengyelország, Szerbia, stb./, de a napokban a Dalok.hu virtuális polcain immáron nálunk is kapható legújabb kislemezükkel ismét újítottak és talán nem túlzok, ha azt mondom paradigmát is váltottak a saját világukban a srácok. Ami változott az a nyelv, és azon, mindez idáig fix koncepció, miszerint magyar nyelvű kompozícióval még soha sem rukkolt elő sem a Superbutt, sem Vörös András, a mintegy tizenöt évnyi szövegírói pályafutása során. A vadonatúj kislemez, négy, rendkívül izgalmasnak látszó nótával lepi meg a zenekar masszív rajongótáborát, s mindazokat, akik vevők a kemény, ugyanakkor dallamos és egyben igényes metal zenére, kishazánkban.

Forrás: dalok.hu
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább