Szimpla Kárpáci

Zenei irányzat: Mulatós
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13930 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

A� Szimpla Kárpáci alkotóelemei:



- Ticsi, alias László I. Attila, vagy fordítva. Őneki a fejéből pattant ki a csodálatos 5let, hogy akkor csináljuk meg az első dalt, na és az ő agyszüleménye a név is. (Ha Magyarországnak lehet Dupla Kávéja, nekünk miért ne lehetne mellé Szimpla Kárpácink?) Ticsi főként szövegíró, eddig több, mint 190 dalt írt, de saját dalai is vannak, melyek nagyon szépek, de nem a mulatós kedvűeknek valók.



-Szászem, polgári nevén Szász M. Attila. Ő a zenefelelős, repertoárjában neki is 200 fölött van a szerzemények száma. Sok zenét írt bel- és külföldieknek egyaránt. Nevesebb projektjei: TCP, Kristóf Katalin, TMA satöbbi, sok van és nincs hely. A Kárpáciban a vokálokat is ő nyomja Ticsi alá.2009-ben létrehozta a www.mediacentrum.ro portált, ahol az erdélyi együttesekről lehet naprakész infókat találni, zenét letölteni meg ilyenek.



Kettejük kapcsolata 2000-ig vezethető vissza, amikor Szászem még Ticsi saját produkciójának kibontakoztatásában segített. Utána hozták létre a TMA nevű fiúbandát, amely nagyon jó volt, ám reklám hiányában csak viszonylag kevesen ismerték. Az Euro Music gondozásában megjelent 5 Millennium Törpe album közül négyet gyakorlatilag ők készítettek el. Aztán jött a Kárpáci 2003-ban… a többit tudjátok.

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább