6test

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 20526 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar története a régmúltba nyúlik vissza, amikor még sárkányok uralták e bolygót, és létezett egy rég elfeledett nép. A tschetschek.

Biográfia:

Volt egy öreg tschetsch aki egy napon álmot látott. Látott 6 tschetschet egy fából eszkábált emelvényen, fura hangszereken még furább zenét játszani. Az öreg tschetsch név szerint Bódy Zotyaoid azt gondolta megvalósítja álmát és elindult hegyen-völgyön át, hogy rátaláljon arra az 5 tschetschre akik, a legenda szerint ugyanazt az álmot látták, mint o. Telt múlt az ido, ette a hagymát hagymával, míg végül rálelt 1 kondás tschetschre aki állítása szerint, szintén ezt az álmot látta. O volt messzi földön a leggyorsabb tschetsch DJ Quickoid aki, ráadásul (nem megvetendo) a vályogvetés mestere is volt. Elindult hát a 2 tschetsch túl az operációs tengeren egyszer csak hopp eléjük ugrott egy napkeletrol érkezett sárga hajú, sárga fogú lábujjkörmét áruba bocsátó ordenáré piócás tschetsch. Ez a tschetsch nevezzük nevén Késmárki Zsoltoid hallott egy híres tapírvadász tschetschrol Pethö Sezaoidról így hát a 3 vándor tschetsch elidult árkon-bokron át, felkutatni a negyedik tschetschet. Míg nem egy verofényes szép napon, a Blaha Lujza téri kerek erdoben (amikor is szakadt az eso), összefutottak Sezaoiddal akit épp üldöztek a harkálytomporú szorrel borított csenevészek. Majd ekkor teljesen váratlanul, egy násznép közé keveredtek aholis észrevették a csillagszemu bánatos arát Nagy Katioid hercegnot, akit a gonosz sárkánypetsch mágikus erejével rabságában tartott. A négy tschetsch ekkor elokapta méretes lézerkardját, és a sárkány archúsának esett. A küzdelem 6 nap, 6 éjszaka tartott, amikor a délibábos aszott pusztáról (iszapszentgilisztás alsóról) kapával a legyektol hemzsego hóna alatt megérkezett az igazmondó szegénytschetsch legkisebbik fia Pintér Zsoloid aki, egy bábfilmbol ellesett posztimpresszionista zokni hagyintással a gonosz sárkánypetsch togyébe vágott. A sárkány a kórházba szállítása közben (hiába a két beöntésnek) belehalt sérüléseibe. Tegnap temettük. Megtört a varázs, Katioid hercegno szabad lett majd így együtt a 6 tschetsch Leninoid elvtárstól elkobzott idogépével a XXI. századba teleportálta magát és 6TEST néven szupersztártschetschekké váltak.

Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Seza

ének

Nagy Kati

ének

Dj Quick

scratch

Késmárki Zsolt

basszusgitár

Tari Botond

szóló gitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább