Fool Moon

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 10698 alkalommal

Bemutatás:

A Fool Moon vokálegyüttes 2001-ben alakult Szegeden, 5 komoly- és könnyűzenei képességgel is rendelkező fiatalembertől. Az együttes az "a capella", azaz hangszeres kíséret nélküli, tisztán énekelt zenei műfajt képviseli és népszerűsíti Magyarországon.
Első lemezükön, mely 2003 nyarán jelent meg "Csillagok..." címmel a Magneaton-Warner lemezkiadó gondozásában, magyar popslágerek "a capella" átiratai hallhatók, így ezzel új színfoltot képviselnek a hazai könnyűzene vokális műfaján belül. A magyar dalokon kívül angol, olasz és francia nyelven is énekel az együttes, többek között olyan előadók szerzeményeit, mint Eric Clapton, Paul Simon és Sting.

Biográfia:

Először 2003-ban vettek részt nemzetközi fesztiválon, azóta Fool Moon rendszeresen kap külföldi felkéréseket, így többek között Ausztriában, Németországban és Hollandiában népszerűsíthetik a magyar könnyű- és népzenét.

Az együttes itthon is számos alkalommal vokálozott és vendégszerepelt hazai, népszerű előadók koncertjein és lemezein, így hallhatóak volt Zséda, Szekeres Adrienn, Edvin Marton, a Bon-Bon, a TNT és a V-Tech mellett is.

2004 decemberében megjelent a karácsonyi kislemezük "Merry Christmas" címmel.

2005-ben a Fool Moon első helyezést ért el pop kategóriában a grazi Ward Swingle A Capella Versenyen, Európa legrangosabb ilyen megmérettetésén, így a kontinens legjobbjai közé emelkedhetett.

2006-ban a Fool Moon távol-keleten is sikerrel szerepelt: a VI. Tajvani Nemzetközi Acapella Versenyen első helyezést és két különdíjat kapott.

A vokális zene népszerűsítése céljából 2005-ben életre hívták Szegeden a "Fool Moon" Nemzetközi A Capella Fesztivált, az első ilyen jellegű rendezvényt az országban, mely a nagy sikerrel való tekintettel évente megrendezésre kerül.

Albumok:

Fool Moon dalszövegek (15 db):

Back 2 Right

Don\'t Worry

Egyedül

It Can't Be Over

Keresem az utam

Kettesben jó (It’s Good To Be In Two)

Megtalállak még

Nincs ősz, nincs tél

Páratlan páros

Valami Amerika

Vigyél el


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Babó1988 Hozzászólás ideje: 2007-08-28 13:19:10

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-08 17:00:10

Véleménye a(z) "Fool Moon" előadóról:

imádom ezt a számot,annyi mindenre emlékeztet!ÉS olllyan jóóóóóóóóóóóóóóó!Kell:)

ryennbabe Hozzászólás ideje: 2007-06-25 22:57:34

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Fool Moon" előadóról:

Légyszy valaki,akinek megvan ez a szám,küldje el nekem a [*** moderálva ***] köszi mindenkinek!!!

© 2016 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább