Pygmalion

Zenei irányzat: punkrock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 9708 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2008 óta tevékenykedik a magyar klubélet berkein belül, leginkább funk és rock műfajban, azonban sok más egyéb stílusjegy is fellelhető zenéjükben. A megalakulás óta több saját EP-jük jelent meg, a számos sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után pedig 2010 nyarán felléphettek a Hegyalja fesztiválon, illetve a 2012-ben a Pannónia fesztiválon. Az elmúlt években pedig állandó fellépőivé váltak a Dürer Tavaszi és Őszi Fesztiváljának. Mindkét tehetségkutatós indulásuk sikert hozott, a Peron music versenyén különdíjasok lettek, míg a Battle of Universities-en a bronzérem lett az övék, valamint a legjobb basszusgitárosnak járó díjat is bezsebelhették. A 2013-as tagcserék után immáron Kovács Gergő énekessel folytatják a számírást. Következő anyaguk ez év májusában fog megjelenni.

Biográfia:

A dob, gitár, ének, basszusgitár mellett helyet kap a bandában a szaxofon is, mely különleges ízt kölcsönöz a banda megszólalásának, hangzásvilágának. Több sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után 2010 nyarán felléphettek a Hegyalja fesztiválon. Eddig két tehetségkutatón indultak, a Peron music versenyén különdíjasok lettek, míg a Battle of Universities-en a bronzérem lett az övék, valamint a legjobb basszusgitárosnak járó díjat is ők zsebelték be. Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Bali

dob

Máté

szaxofon

Susu

basszusgitár

Szász Dani

szóló gitár

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább