Tűzvonal

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8526 alkalommal

Bemutatás:

A Tűzvonal zenekar 2005 február 26-án alakult székesfehérvári rock zenekarként. Borbás Gábor, a zenekar gitárosa alapította.
Az első koncertre 2005 május 7-én került sor Bodajkon. A zenekar P.MOBIL tribute zenekarnak indult, mert csak P.mobil dalokat játszott. Kisebb számban akadtak más feldolgozások is a repertoárban más előadóktól. Saját dalokat akkor kezdett írni a banda, amikor Menyhárt Mihály lett a basszusgitáros, aki hihetetlen jól bánik a szavakkal, és nagyon jó szövegeket ír. Amikor elkészültek a dalok, 2008-ban megjelent első nagylemez „Lelkünkben a tűz” címmel szerzői kiadásban. Ezen a lemezen egy feldolgozás is megtalálható, a P.BOX együttes legnagyobb slágere, a „Zöld, a bíbor és a fekete”, amit Kovács Tóni közreműködésével rögzítettünk.

Biográfia:

A zenekar a legnagyobb népszerűségre a Székesfehérváron a FEZEN KLUB-ban tett szert, ami Kovács Tóninak köszönhető. Ő segítette a csapatot abban, hogy felléphessenek a hazai szakma legnagyobbjai előtt több alkalommal, koncertet adhattak 2006 óta majdnem minden évben a székesfehérvári FEZEN FESZTIVÁLON és később hozzájárult az első lemez kivitelezésében is.
A 2011-es Fezen Fesztivál után az énekes, Sztupovszky Tamás egy másik zenekarral, a Cry Babyvel kezdett el dolgozni, így a Tűzvonal zenekar egy bő fél évre abbahagyta működését. Majd 2012. február 20-án, egy hétfői napon Borbás Gábor újra összehozta a zenekart új zenészekkel.
Az új felállás: Borbás Gábor (gitár), Takács Dávid (gitár), Varga Dávid (basszusgitár), Auszmann Bence (dob) és Sztupovszky Zoltán (ének)
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább